Εσκεμμένη ενέργεια χαρακτηρίζεται η απουσία το Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη από την ειδική συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής για καταδίκη το προδοτικού πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 1974.

Το γεγονός επέκρινε έντονα το ΑΚΕΛ σημειώνοντας ταυτόχρονα την αποφυγή αναφοράς από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον Πρόεδρο της Βουλής Δημ. Συλλούρη στην προδοτική οργάνωση ΕΟΚΑ Β΄.

Αναφέρει σχετικά σε ανάρτηση το στο facebook το ΑΚΕΛ:

«Η παράληψη του Προέδρου της Βουλής να στείλει πρόσκληση δεν αποτελεί δικαιολογία ούτε κατ’ ελάχιστο. Γνωρίζει πολύ καλά το Προεδρικό για την επετειακή σύνοδο που πραγματοποιείται κάθε 15η Ιουλίου, αναφέρει το ΑΚΕΛ, σε ανάρτηση του στο

 «Η σημερινή απουσία του Προέδρου Αναστασιάδη και ολόκληρου του Υπουργικού του Συμβουλίου από την επετειακή σύνοδο της Βουλής για καταδίκη του Πραξικοπήματος, αποτελεί ασέβεια προς τους ήρωες αντιστασιακούς

»Η παράληψη του Προέδρου της Βουλής να στείλει πρόσκληση δεν αποτελεί δικαιολογία ούτε κατ’ ελάχιστο. Γνωρίζει πολύ καλά το Προεδρικό για την επετειακή σύνοδο που πραγματοποιείται κάθε 15η Ιουλίου.
»Το γεγονός δε, ότι ο Πρόεδρος σήμερα στην ομιλία του “ξέχασε” την ΕΟΚΑ Β’, όπως και χθες ο Πρόεδρος της Βουλής, αποτελεί απαράδεκτη απόπειρα παραχάραξης της ιστορίας».

 

 

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top