Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τη σύσταση της Δικοινοτικής Χορωδίας για την Ειρήνη στην Κύπρο, η οποία για να τιμήσει την επέτειο διοργανώνει εορταστική εκδήλωση στο Σπίτι της Συνεργασίας στις 21 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 7μ.μ.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί πολιτικά πρόσωπα απ’ όλες τις κοινότητες της Κύπρου, άνθρωποι του πολιτισμού, άτομα ή σύνολα με τα οποία κατά καιρούς συνεργάστηκε η Χορωδία, και όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές της Χορωδίας είναι ευπρόσδεκτοι.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν οι επικεφαλής της Δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για τον Πολιτισμό Ανδρούλα Βασιλείου και Kani Kanol. Θα παρουσιαστεί η 20χρονη πορεία της χορωδίας σε μια σύντομη ταινία και φωτογραφική έκθεση και θα ακολουθήσουν καλλιτεχνικό πρόγραμμα και δεξίωση.

Με την ευκαιρία των εικοσαχρονών της, η Χορωδία επαναβεβαιώνει, όπως αναφέρεται, τη θέλησή της να συνεχίσει να εργάζεται με «όπλο» τη μουσική για την επανένωση του νησιού μας και την επικράτηση της συνεργασίας, της αλληλοκατανόησης και της ειρήνης στην Κύπρο.

 

 

 

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top