Για ολιγωρία λήψης προληπτικών μέτρων καταγγέλλεται η Αστυνομία αναφορικά με την φασιστική επίθεση στη διάρκεια εκδήλωσης χθες βράδυ στο ΤΕΠΑΚ, με θέμα "Η Αριστερά μπροστά στην επανένωση και στη διχοτόμηση", με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφριά κάποιοι παρευρισκόμενοι.

Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Αριστερή Κίνηση "Θέλουμε Ομοσπονδία" και "Γρανάζι", με ομιλητές τον ακαδημαϊκό Γρηγόρη Ιωάννου από την ΑΚΘΟ και τον Σάμο Σαμουήλ, από το Γρανάζι.
Μια ώρα μετά την έναρξη της εκδήλωσης γύρω στα 20 άτομα φορώντας κουκούλες έριξαν πέτρες προς τους παρευρισκόμενους και τους απείλησαν με λοστούς και ρόπαλα.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία που κατέφτασε «κατόπιν εορτής», αφού τα φασιστοειδή είχαν αποχωρήσει!

 

Όπως έγινε γνωστό, η Αστυνομία ενώ ήταν ενήμερη για την εκδήλωση, δεν είχε στείλει οποιοδήποτε προσωπικό στο χώρο του ΤΕΠΑΚ πριν την έναρξη της εκδήλωσης!

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top