Όλη η αλήθεια για τη Βενεζουέλα. Ο βρώμικος ρόλος των ΗΠΑ και η εγκληματική δράση της  Ακροδεξιάς αντιπολίτευσης.  4,2 εκατομμύρια δολάρια από ΗΠΑ για χρηματοδότηση “οργανισμών” και “ινστιτούτων” για αντικυβερνητική προπαγάνδα!

Η ιδιωτικοποίηση των κρατικών επιχειρήσεων πετρελαίου και το πέρασμα της χώρας κάτω από τα προγράμματα του ΔΝΤ, τα βασικά ζητούμενα των αντιπάλων της Μπολιβαριανής Κυβέρνησης

Προκλητική η παραπληροφόρηση από το ΡΙΚ και τα δυτικά μέσα ενημέρωσης για την κατάσταση στη Βενεζουέλα. Προβάλλουν τις υποκινούμενες διαδηλώσεις, θάβουν την αντίσταση των λαϊκών δυνάμεων.

Διεθνιστική – ταξική αλληλεγγύη στις λαϊκές δυνάμεις της Βενεζουέλας -Να μην περάσει ο φασισμός και τα σχέδια των διεθνών μονοπωλίων.NO PASARAN!

*ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το θέμα στην  Έντυπη Έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας  «ΓΝΩΜΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

*Το άρθρο είναι προσβάσιμο και  για τους Συνδρομητές της ψηφιακής έκδοσης (pdf) της  εφημερίδας. Για να το διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ

 

http://gnomionline.com.cy/index.php/component/k2/item/8084-gnomi-online

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top