Συνεχίζεται με επιτυχία η τοπιοτέχνιση και συντήρηση των νησίδων στο δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας και επί της Λεωφόρου Τάσσου Παπαδόπουλου, καθώς και η εκεί δενδροφύτευση, και σύμφωνα με τον Δήμο Λάρνακας, την περασμένη Δεύτερα, άρχισε η φύτευση φοινικόδεντρων στην περιοχή.

Ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρει ότι το Τμήμα Κήπων και Πάρκων του Δήμου Λάρνακας έχει προβεί σε αποψίλωση χόρτων στο πάρκο του Παττιχείου και σε καθαρισμό της νησίδας στη Λεωφόρο Λάρνακας – Λεμεσού μέχρι τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωρίου.

Με την ολοκλήρωση της φύτευσης της νησίδας στην Λεωφόρο Τάσου Παπαδόπουλου θα αρχίσει η τοπιοτέχνιση του κυκλικού κόμβου Καμάρων.

Η προσπάθεια αυτή, συνεχίζει η ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας, αποσκοπεί στη βελτίωση βασικών οδικών αρτηριών και άλλων σημείων της πόλης και η μετατροπή τους σε ευχάριστες διαδρομές αλλά και σε πνεύμονες πρασίνου.

Παράλληλα αποτελεί μέρος του πλαισίου βελτίωσης και αναβάθμισης των καθημερινών συνθηκών ζωής με άμεσες λύσεις.

Με την ευκαιρία αυτή ο Δήμος Λάρνακας απευθύνει πρόσκληση σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και φορείς να αναλάβουν τη χρηματοδότηση τοπιοτέχνησης, καλλωπισμού και συντήρησης πάρκων, κυκλικών νησίδων και άλλων πράσινων σημείων στην πόλη της Λάρνακας.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top