Η κατοχή αξιώματος του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής ΑΚΕΛ από μέρους του ως Δημόσιος Υπάλληλος του ευρύτατου δημόσιο τομέα (Τεχνολογικού Πανεπιστήμιο) έγινε με καθόλα νομότυπο τρόπο με βάση τα δικαιώματα του που απορρέουν από το Νόμο, δηλώνει ο Πάμπος Χρυσοστόμου, ο οποίος σημειώνει πως “θα ήταν δεοντολογικά ορθό και πολιτικά υπεύθυνο ο Υπουργός Οικονομικών να απέφευγε τη δημοσιοποίηση ονομάτων, με αναφορές για παραβίαση νόμου, προτού διερευνήσει τα πραγματικά δεδομένα”.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, με αφορμή τη δημοσιοποίηση από τον Υπουργό Οικονομικών επιστολής προς το Γενικό Ελεγκτή, στην οποία επισυνάπτεται κατάλογος υπαλλήλων του Δημόσιου και του Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, που κατέχουν αξίωμα σε πολιτικό κόμμα, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και το όνομά του ως Μέλος της ΚΕ ΑΚΕΛ, ο κ. Χρυσοστόμου δηλώνει ότι “μετά την τροποποίηση του Νόμου το 2015 και μετά από την αποστολή της εγκυκλίου «Περί των Πολιτικών Δικαιωμάτων Δημόσιων Υπαλλήλων, Εκπαιδευτικών Λειτουργών, Δημοτικών Υπαλλήλων, Κοινοτικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου" Νόμος του 2015 και σύμφωνα με το άρθρο 4, υπέβαλα επίσημα αίτημα στις 21 Σεπτεμβρίου 2015 προς το αρμόδιο Σώμα Συμβούλιο του ΤΕΠΑΚ, για παραχώρηση Άδειας Κατοχής Κομματικού Αξιώματος στη θέση Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής ΑΚΕΛ, στο οποία είχα εκλεγεί από τις 7 Ιουνίου, πριν την τροποποίηση του Νόμου”.

“Το Συμβούλιο του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου κατά την 51η Συνεδρία του ημερ. 10/10/2015 αποφάσισε ομόφωνα στα πλαίσια του Νόμου όπως μου παραχωρηθεί άδεια για Κατοχή Κομματικού Αξιώματος. Ως εκ τούτου η κατοχή αξιώματος του μέλος της ΚΕ ΑΚΕΛ από μέρους μου ως Δημόσιος Υπαλλήλου του ευρύτατου δημόσιο τομέα (Τεχνολογικού Πανεπιστήμιο) έγινε με καθόλα νομότυπο τρόπο με βάση τα δικαιώματα μου που απορρέουν από το Νόμο”, αναφέρει.

Περισσότερα ΝΕΑ

 • Η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου επικράτησε έναντι του Μαρίνου Μουσιούτα στη θέση του αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΚΟ
  Η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου επικράτησε έναντι του Μαρίνου Μουσιούτα στη θέση του αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΚΟ Η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου εξελέγη στη θέση της Αναπληρώτριας Προέδρου του ΔΗΚΟ, επικρατώντας του ανθυποψηφίου της Μαρίνου Μουσιούτα. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Εφορευτικής Κεντρικής Επιτροπής, Φύτο Κωνσταντίνου, η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου έλαβε 4.008 ψήφους ή 63,96%. Ο Μαρίνος Μουσιούτας έλαβε ποσοστό 36,04%.
 • Ο Ανδρέας Φακοντης νέος επαρχιακός γραμματέας του ΑΚΕΛ Πάφου
  Ο Ανδρέας Φακοντης νέος επαρχιακός γραμματέας του ΑΚΕΛ Πάφου Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Πάφου Ανδρέας Φακοντης εξελέγη από την επαρχιακή επιτροπή του κόμματος του νέος επαρχιακός γραμματέας του ΑΚΕΛ στην Πάφο.
 • Τι δηλώνει το ΑΚΕΛ για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια
  Τι δηλώνει το ΑΚΕΛ για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια Το ΑΚΕΛ έχει την καλή διάθεση να συνεργαστεί με όλους και με την κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να συμβάλουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος των μη εξυπηρετούμενων δανείων, δήλωσε σήμερα ο ΓΓ του κόμματος, Άντρος Κυπριανού, ο οποίος τόνισε ωστόσο πως θα πρέπει να έχουν όλοι την ίδια φιλοσοφία. Σε δηλώσεις του, μετά από τη σημερινή σύσκεψη αρχηγών για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ είπε ότι αν συμφωνήσουν στη φιλοσοφία το κόμμα του είναι έτοιμο να λειτουργήσει συλλογικά…
 • ΑΚΕΛ: Οι κυβερνώντες φορτώνουν τις δικές τους αποτυχίες σε άλλους
  ΑΚΕΛ: Οι κυβερνώντες φορτώνουν τις δικές τους αποτυχίες σε άλλους Προσφιλής είναι η τακτική των κυβερνώντων να φορτώνουν τις δικές τους αποτυχίες σε άλλους και προσφιλής και η τακτική τους να διαστρεβλώνουν θέσεις άλλων για να ασκούν κριτική, σχολίασε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου, απαντώντας σε δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου. "Αυτές τις δύο τακτικές επιστράτευσε ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου σε σημερινές του δηλώσεις για να καλύψει την αποτυχία της κυβέρνησης Αναστασιάδη – Συναγερμού να πείσει το διεθνή παράγοντα για τις ευθύνες που…
 • Στην Αθήνα για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για το Κυπριακό με την ελληνική πολιτική ηγεσία ο Γενικός Γραμματέας  του ΑΚΕΛ
  Στην Αθήνα για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για το Κυπριακό με την ελληνική πολιτική ηγεσία ο Γενικός Γραμματέας  του ΑΚΕΛ Η Ελλάδα είναι το βασικότερο μας στήριγμα στην προσπάθεια που δίνουμε για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου, δήλωσε απόψε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Αντρος Κυπριανού. Σε δηλώσεις στο αεροδρόμιο Λάρνακας προτού αναχωρήσει για την Αθήνα όπου θα έχει επαφές, ο κ. Κυπριανού είπε ότι η επίσκεψη πραγματοποιείται «σε μια προσπάθεια να ενημερωθούμε από την ελληνική πολιτική ηγεσία, τον Έλληνα Πρωθυπουργό πρωτίστως και το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας, για το ποιες είναι οι δικές τους πληροφορίες που έχουν αναφορικά με…

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

 • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
 • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
 • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top