Σε βολές αντιαρματικών όπλων του τουρκικού κατοχικού στρατού οφείλονται οι εκρήξεις που ακούγονται χθες και σήμερα στη Δερύνεια.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «οι εκκωφαντικές εκρήξεις που ακούγονταν χθες Σάββατο και σήμερα Κυριακή, από την περιοχή Μοναστηράκι, δίπλα από την κατεχόμενη παραλία της Δερύνειας, οφείλονται σε βολές αντιαρματικών όπλων από τον τουρκικό κατοχικό στρατό. Οι βολές αυτές θα συνεχιστούν μέχρι και σήμερα το απόγευμα».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο Δήμος Δερύνειας δεν έτυχε καμίας ενημέρωσης από τα Ηνωμένα Εθνη παρόλες τις επανειλημμένες εκκλήσεις των τοπικών Αρχών προκειμένου να καθησυχάσουμε τον κόσμο, ο οποίος επικοινωνούσε με το Δήμο για να ενημερωθεί για τις εκρήξεις που ξεκίνησαν από χθες».
 
Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Δερύνειας «καλούν τον κόσμο να μην ανησυχεί από τις εκρήξεις», σημειώνοντας πως «ο Δήμος θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς όλα τα αρμόδια όργανα για τη μη ενημέρωσή του αναφορικά με τις βολές του τουρκικού κατοχικού στρατού».

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top