Μόνο για κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι ανοικτοί ορεινοί δρόμοι ανακοινώνει η Αστυνομία, καλώντας τους οδηγούς να είναι προσεχτικοί.

Στην Επαρχία Λεμεσού η ανακοίνωση της Αστυνομίας αφορά τους δρόμους Πλατρών – Τροόδους, Προδρόμου – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους, Κυπερούντας – Καρβουνά και Παπούτσας - Αγίου Θεοδώρου. Στην περιοχή Μόρφου αφορά τους δρόμους Κακοπετριάς – Καρβουνά, Κακοπετριάς – Pinewood – Πεδουλά, Κακοπετριάς – Σπηλιών, Πεδουλά – Προδρόμου, Προδρόμου – Λεμίθου, Προδρόμου – Πλατρών, Πεδουλά – Κύκκου Καλούνται οι οδηγοί «να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα, όταν οι καιρικές συνθήκες το απαιτούν, και να κρατούν αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα». 

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top