Στη σημασία ανάδειξης στη δημαρχία Γερίου ενός "έντιμου, φιλότιμου, με ήθος και όραμα ανθρώπου", όπως ο Νεόφυτος Παπαλαζάρου αναφέρθηκαν με τις παρεμβάσεις τους στην προεκλογική συγκέντρωση του ανεξάρτητου υποψηφίου, ο ΓΓ της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, Αντρος Κυπριανού, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Κωστής Ευσταθίου και ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας. Σημερινή ανακοίνωση αναφέρει ότι σε μια μαζική συγκέντρωση το βράδυ της 14ης Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου, οι κάτοικοι Γερίου έστειλαν το μήνυμα της αλλαγής και της νέας αρχής.

"Και οι τέσσερις πολιτικοί ηγέτες εξήραν στους χαιρετισμούς τους την εργατικότητα και τη συλλογικότητα που διακρίνει τον Νεόφυτο Παπαλαζάρου, στοιχεία απαραίτητα για να προχωρήσει ο δήμος μπροστά, ενώ με ιδιαίτερη συγκίνηση αναφέρθηκαν στην ιστορία της οικογένειας Παπαλαζάρου. Ενα όνομα που θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στις σελίδες της ιστορίας, όπως είπε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, ενώ ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι αναφορές και των κυρίων Παπαδόπουλου, Ευσταθίου και Λιλλήκα", προστίθεται.

Ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος Νεόφυτος Παπαλαζάρου, εξέφρασε χαρά, τιμή και συγκίνηση για την ευρύτερη στήριξη που τυγχάνει η υποψηφιότητα του. «Είναι μεγάλη μου τιμή, που δίπλα μου σε αυτό τον προεκλογικό αγώνα τάσσονται και τα τέσσερα δημοκρατικά και προοδευτικά πολιτικά κόμματα του τόπου μας, στηρίζοντας την υποψηφιότητά μου για τη Δημαρχία του Δήμου Γερίου. Αυτή η στήριξη και η αναγνώριση προς το πρόσωπό μου και στην ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου, με συγκινεί και με χαροποιεί γιατί φανερώνει ενότητα. Και η ενότητα είναι απαραίτητη σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και σας διαβεβαιώ πως αυτή η στήριξη θα εξαργυρωθεί με πολλή δουλειά ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους και το όραμά μας». Εμείς, είπε, δε διαχωρίζουμε τους μόνιμους κάτοικους Γερίου σε κατηγορίες και υποδιαιρέσεις. «Για μας είστε όλοι «Γερκώτες» και ως Γερκώτες σας αντιμετωπίσαμε και θα σας αντιμετωπίζουμε. Χωρίς σκιές και υπονοούμενα. Αλλά ισότιμα, ακριβοδίκαια, με απόλυτη ειλικρίνεια και ευθύτητα».

Περισσότερα ΝΕΑ

 • Στο Ανώτατο σήμερα η έφεση Ανδρέα Χρίστου για την απόφαση του εκλογοδικείου Λεμεσού
  Στο Ανώτατο σήμερα η έφεση Ανδρέα Χρίστου για την απόφαση του εκλογοδικείου Λεμεσού Ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου σήμερα η έφεση που κατατέθηκε από τους δικηγόρους του τέως Δημάρχου Λεμεσού Ανδρέα Χρίστου, κατά της πρωτόδικης απόφασης του Εκλογοδικείου, που απέρριψε την εκλογική αίτηση για επανακαταμέτρηση των ψήφων των δημοτικών εκλογών, στο Δήμο Λεμεσού.
 • Επανακαταμέτρηση ψήφων για το Δήμο Λεμεσό και Αμμοχώστου θα ζητήσει το ΑΚΕΛ
  Επανακαταμέτρηση ψήφων για το Δήμο Λεμεσό και Αμμοχώστου θα ζητήσει το ΑΚΕΛ Την πρόθεση του ΑΚΕΛ αλλά και πολιτών για επανακαταμέτρηση των ψήφων, των πρόσφατων δημοτικών εκλογών, στους Δήμους Λεμεσού και Αμμοχώστου, επιβεβαίωσε σήμερα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος, Γιώργος Λουκαΐδης.
 • Σκέψεις για να ζητήσει επανακαταμέτρηση των ψήφων σε Λεμεσό και Αμμόχωστο κάνει το ΑΚΕΛ
  Σκέψεις για να ζητήσει επανακαταμέτρηση των ψήφων σε Λεμεσό και Αμμόχωστο κάνει το ΑΚΕΛ Σύμφωνα με πληροφορίες του ραδιοσταθμού ΑΣΤΡΑ γίνεται λόγο ότι το ΑΚΕΛ προσανατολίζεται να ζητήσει επανακαταμέτρηση των ψήφων στους Δήμους Λεμεσού και Αμμοχώστου, καθώς το τελικό αποτέλεσμα στους δυο δήμους κρίθηκε μόνο με ελάχιστες ψήφους.
 • Oι νέοι σχολικοί έφοροι και οι σταυροί προτίμησης
  Oι νέοι σχολικοί έφοροι και οι σταυροί προτίμησης ΕΚΛΟΓΕΣ 2016: ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΟΜΜΑ/ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑΥΡΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΙΩΣΗΦ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (ΔΗ.ΣΥ) 95 ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΑΚΑΝΘΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (ΔΗ.ΣΥ) 134 ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΑΚΑΝΘΟΥ ΣΚΟΥΤΑΡΗ - ΤΥΛΛΗΡΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (ΔΗ.ΣΥ) 158 ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΑΚΑΝΘΟΥ ΤΟΟΥΛΑΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (ΔΗ.ΣΥ) 147 ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΑΚΑΝΘΟΥ ΚΑΖΑΦΑ-ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΛΑ Η ΑΚΑΝΘΟΥ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 84 ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΑΚΑΝΘΟΥ ΚΤΩΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Η ΑΚΑΝΘΟΥ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 105 ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΑΚΑΝΘΟΥ ΣΑΒΒΙΔΟΥ-ΑΓΡΟΤΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ Η ΑΚΑΝΘΟΥ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 114 ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΑΚΑΝΘΟΥ ΑΣΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (ΔΗ.ΣΥ) 492 ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ…
 • Τα νέα Κοινοτικά Συμβούλια και οι σταυροί προτίμησης
  Τα νέα Κοινοτικά Συμβούλια και οι σταυροί προτίμησης ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΟΜΜΑ/ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑΥΡΟΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΜΥΡΙΛΛΗ - ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΓΚΑΣΤΙΝΑΣ 112 ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΑΓΚΑΣΤΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ (ΦΟΥΣΚΟΥΛΗ) ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΓΚΑΣΤΙΝΑΣ 111 ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΑΓΚΑΣΤΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ 169 ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΑΓΚΑΣΤΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ 133 ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΑΓΚΑΣΤΙΝΑ ΠΕΤΡΟΥ ΠΕΤΡΟΣ ΑΣΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 147 ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΑΣΣΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΣΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 154 ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΑΣΣΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (ΜΑΥΡΗΣ) ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ 360 ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΑΣΣΙΑ ΤΟΥΜΠΟΥΡΗΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ 267 ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΑΣΣΙΑ ΚΑΡΑΒΙΑΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΚΕΛ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 423 ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΑΥΓΟΡΟΥ ΚΟΥΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΚΕΛ…

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

 • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
 • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
 • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top