Η EasyJet προειδοποιεί ότι θα επηρεαστούν τα έσοδά της από την απόφαση το Brexit

Η αεροπορική εταιρεία EasyJet προειδοποίησε τη Δευτέρα ότι η απόφαση της Βρετανίας

να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση θα επηρεάσει τις δραστηριότητές της κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών.

Ο βρετανικός αερομεταφορέας αναφέρει σε ανακοίνωση ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα δημιουργήσει αυτό το Καλοκαίρι αβεβαιότητα στην οικονομία και στους καταναλωτές.

Ο αντίκτυπος θα μειώσει τα έσοδα ανά θέση - ένα βασικό μέτρο της αποδοτικότητας για τις αεροπορικές εταιρείες – μέχρι 5% "τουλάχιστον" κατά τους έξι μήνες μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του περασμένου έτους, αναφέρει η εταιρεία.

Η EasyJet ανακοίνωσε ότι έχει πληγεί από 1.061 ακυρώσεις μέχρι στιγμής στην περίοδο Απριλίου-Ιουνίου, λόγω της απεργίας των Γάλλων ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, τη συμφόρηση στο αεροδρόμιο του Λονδίνου Gatwick και των κακών καιρικών συνθηκών.

Σε συνδυασμό με την επίδραση από τη συντριβή στις 19 Μαΐου της πτήσης EgyptAirMS804 από το Παρίσι στο Κάιρο, στην οποία 66 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, η μείωση στη ζήτηση έχει ανέλθει περίπου στα 28 εκατομμύρια στερλίνες (€34.000.000), πριν την φορολογία, την περίοδο Απριλίου-Ιουνίου, προσθέτει η EasyJet.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top