Ο Σταύρος Ξαρχάκος διευθύνει Πασχαλίδη και Ζουγανέλη σε ένα ταξίδι μουσικό στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού

Ο Σταύρος Ξαρχάκος, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες, μας προσκαλεί

τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, στις 20:30 στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, σε ένα μουσικό ταξίδι με συνταξιδιώτες δύο σπουδαίους ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, τονΜίλτο Πασχαλίδηκαι τηνΕλεωνόρα Ζουγανέλη.

Με τη συμμετοχή 10μελούς ορχήστρας κυπρίων μουσικών, ο Σταύρος Ξαρχάκος θα χαρίσει στο κοινό δύο βραδιές μουσικής μυσταγωγίας, διευθύνοντας και παρουσιάζοντας όχι μόνο τραγούδια δικά του - από την αρχή της σταδιοδρομίας του μέχρι σήμερα - αλλά και μεγάλα τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη.

Οι δύο μοναδικές παραστάσεις του Σταύρου Ξαρχάκου, που εντάσσονται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα εγκαίνια του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου Λεμεσού, θα αποτελέσουν για το κοινό μορφή έκφρασης και επικοινωνίας, όπου ο λόγος μεγάλων στιχουργών και ποιητών θα παραπέμπει σε εικόνες και πρόσωπα, θα αντλεί συναισθήματα και θα προκαλεί τη διάθεση μας να τραγουδήσουμε για όλα αυτά που αγγίζουν τις καρδιές και μας λυτρώνουν.

Το έργο του Σταύρου Ξαρχάκου, είναι συνυφασμένο με τις ζωές, τις μνήμες και τις ψυχές μας. Από την αρχή της πορείας του, οι μουσικές και τα τραγούδια του μας συντροφεύουν στη λύπη, τη χαρά, τον πόνο, το γλέντι, τη διασκέδαση και τις καθημερινές μας στιγμές.

Μέγα Χορηγός ο Δήμος Λεμεσού. Χορηγοί ΟΠΑΠ, ΑΗΚ και Deloitte.

Για πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων: SOLDOUTTICKETS.com.cy και στο τηλέφωνο 25377277, Web: www.pattihio.com.cy.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top