Ο ΘΟΚ καταργεί από το 2017 τον θεσμό των "Βραβείων Θεάτρου Κύπρου"

Τερματίζεται ο θεσμός των «Βραβείων Θεάτρου Κύπρου» και η τελευταία απονομή έχει προγραμματιστεί για τον

Μάρτιο του 2017 και αφορά στη θεατρική περίοδο 2015-2016.

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου, αναφέρει ότι το Διοικητικό του Συμβούλιο, “εργάζεται προς την κατεύθυνση θεσμοθέτησης ενός νέου τρόπου επιβράβευσης των δημιουργών, σε μία προσπάθεια ανανέωσης και εκσυγχρονισμού αλλά και ουσιαστικής αναγνώρισης της δουλειάς τους”.

Ανακοινώνοντας την απόφαση, ο ΘΟΚ αναφέρει, ότι, “με απόλυτο σεβασμό προς τους επαγγελματίες του θεάτρου και το σπουδαίο έργο που επιτελούν, κρίνει ότι ο θεσμός των `Βραβείων Θεάτρου Κύπρου`, στην υφιστάμενη του μορφή, έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του.

“Ως αποτέλεσμα, η 10η Τελετή Απονομής που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο 2017 και θα αφορά στη θεατρική περίοδο 2015-2016, θα είναι η τελευταία”, καταλήγει η ΘΟΚ.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top