1600 μέλη της Αστυνομίας επί ποδός από τις 06:00 το πρωί

Γιγαντιαία επιχείρηση έχει στηθεί για την αστυνόμευση των Ευρωεκλογών σε συνεργασία της Αστυνομίας με τις

υπόλοιπες εμπλεκόμενες υπηρεσίες δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Νικολέττα Τυρίμου.

Η Αστυνομία έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για τήρηση του νόμου και της τάξης καθόλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας και μέχρι τη λήξη της και την ανάδειξη των Ευρωβουλευτών.

Από τις 06:00 το πρωί λειτουργεί αίθουσα διαχείρισης καταστάσεων κρίσεως. Τη γενική ευθύνη και εποπτεία έχει ο ίδιος ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Αίθουσες διαχείρισης κρίσεως λειτουργούν σε όλες τις επαρχίες, για σκοπούς καλύτερου συντονισμού.

Σύμφωνα με την κ. Τυρίμου, στο καθήκον θα βρίσκονται γύρω στα 1.600 μέλη της Αστυνομίας, συμπεριλαμβανομένης και της ανώτατης ηγεσίας.

Επίσης, θα υπάρξουν αυξημένες μηχανοκίνητες περιπολίες, ιδιαίτερα στα εκλογικά κέντρα, όπου θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι Τουρκοκύπριοι εκλογείς, τα γραφεία των κομμάτων και το Συνεδριακό Κέντρο “Φιλοξενία”.

Θα υπάρχει εφεδρεία και αντιοχλαγωγικές ομάδες με ετοιμότητα επέμβασης για αντιμετώπιση ενδεχόμενων επεισοδίων και αποκατάσταση της τάξης και ασφάλειας.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top