Καταγγέλλει την εφημερίδα «ΑΛΗΘΕΙΑ» το ΑΚΕΛ

-->Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΥΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ

Το ΑΚΕΛ εξέδωσε ανακοινώσει με την

οποία καταγγέλλει συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε για παραβίαση Εκλογικής Νομοθεσίας:

«Αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε ανήμερα της εκλογικής διαδικασίας, καταγγέλλοντας μερίδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για παραβίαση της νομοθεσίας που διέπει την εκλογική διαδικασία.

Έντυπα Μέσα προβάλλουν πρωτοσέλιδους τίτλους με τους οποίους προσπαθούν να επηρεάσουν τους Κύπριους πολίτες παραπλανώντας τους για το σημερινό τελικό αποτέλεσμα.

Ειδικότερα, η εφημερίδα «Αλήθεια» έχει αποφανθεί και ανακοινώνει το αποτέλεσμα της διαδικασίας πριν καν αυτή ξεκινήσει. Έχει αποφανθεί ότι το ΑΚΕΛ θα απωλέσει μια έδρα και αυτή θα καταλήξει σε άλλο κόμμα.

Είναι πραγματικά πρωτάκουστο η εφημερίδα ιδιοκτησίας του στενού περιβάλλοντος του Υπουργού Εσωτερικών και καθ΄ ύλην αρμοδίου Υπουργού για την πιστή εφαρμογή της εκλογικής νομοθεσίας, να παραβιάζει τόσο εξόφθαλμα τη νομοθεσία και να παρεμβαίνει με τέτοιον απροκάλυπτο τρόπο.

Αντιπαρερχόμαστε της πρόκλησης αλλά οφείλουμε να την καταγγείλουμε, κάτι το οποίο ήδη πράξαμε στον έφορο εκλογών και τον οποίο καλούμε ούτως ή άλλως αυτεπάγγελτα να εξετάσει το ζήτημα. Μοναδικός κριτής είναι ο κυρίαρχος λαός ο οποίος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος να ασκήσει σήμερα το εκλογικό του δικαίωμα.»

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top