Μηνύματα για ένα καλύτερο μέλλον στέλνουν με την ψήφο τους στην κάλπη οι 3.114 κοινοτικοί ψηφοφόροι

>>> “Mε την ψήφο μας ευελπιστούμε σε μια δυνατή και

Ενωμένη Ευρώπη με σεβασμό και δικαιώματα για όλους μας”

Στην κάλπη προσέρχονται από το πρωί οι 3.114 κοινοτικοί ψηφοφόροι της Επαρχίας Πάφου, οι οποίοι έχουν εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους για να ψηφίσουν για την ανάδειξη των μελών του Eυρωκοινοβουλίου.

Σύμφωνα με τον Έφορο της Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου, Γιαννάκη Μαλλουρίδη μεγάλο αριθμό κοινοτικών ψηφοφόρων έχουν τα εκλογικά κέντρα του Στ ΄ Δημοτικού σχολείου της Κάτω Πάφου και συγκεκριμένα το Α κέντρο στο οποίο είναι εγγεγραμμένοι 608 κοινοτικοί ψηφοφόροι, το εκλογικό κέντρο του Α’ Δημοτικού Σχολείου Γεροσκήπου με 173 εγγεγραμμένους κοινοτικούς ψηφοφόρους , το εκλογικό κέντρο της Τάλας με 130, της Χλώρακας με 150 και της Πέγειας με το μισό περίπου αριθμό των εκλογέων να είναι κοινοτικοί .

Κοινοτικοί ψηφοφόροι από την Αγγλία, την Ιρλανδία, την Γερμανία, την Γαλλία που διαμένουν στην Πέγεια δήλωσαν πως οι περισσότεροι έχουν προσέλθει στην κάλπη σχετικά νωρίς γιατί με την ψήφο τους – όπως είπαν - ακούγεται η φωνή τους. Mε την ψήφο τους, είπαν, ευελπιστούν σε ένα καλύτερο μέλλον γι' αυτούς και τα παιδιά τους.

Κάποιοι εξ' αυτών συνταξιούχοι και κάποιοι άλλοι νεότεροι που δημιούργησαν οικογένειες, παρατήρησαν ότι τους έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση και ο τρόπος ζωής τους έγινε, όπως σημείωσαν, περισσότερο συντηρητικός.

Πρόσθεσαν ότι συμμετέχουν στις Δημοτικές εκλογές της Κυπριακής Δημοκρατίας και τις Ευρωεκλογές, αλλά θα επιθυμούσαν να έχουν δικαίωμα ψήφου και στις Βουλευτικές εκλογές.

Σήμερα, κατέληξαν, “με την ψήφο μας ευελπιστούμε σε μια δυνατή και Ενωμένη Ευρώπη με σεβασμό και δικαιώματα για όλους μας”.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top