Στην Κύπρο βρίσκεται για επαφές η Βικτώρια Νούλαντ

Η Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ αρμόδια για Ευρωπαϊκές και Ευρωασιατικές Υποθέσεις Βικτώρια Νούλαντ επισκέπτεται την Κύπρο στις 11

Οκτωβρίου "για συναντήσεις με επίσημους της Κυπριακής Δημοκρατίας για να συζητήσουν διμερή και περιφερειακά θέματα," αναφέρει ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

"Θα συναντηθεί επίσης με τους ηγέτες των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων και τον Ειδικό Σύμβουλο των Ηνωμένων Εθνών Έσπεν Μπαρθ Έιντε, για να μεταφέρει τη συνεχή υποστήριξη των ΗΠΑ για μία ακριβοδίκαιη και διαρκή διευθέτηση του κυπριακού προβλήματος, μέσω της διαδικασίας υπό τη διευκόλυνση της Αποστολής Καλών Υπηρεσιών του ΓΓ του ΟΗΕ," προστίθεται στην ανακοίνωση.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top