Επαφές Προέδρου Αναστασιάδη με πολιτική ηγεσία Ιρλανδίας

Συνομιλίες με την πολιτική ηγεσία της Ιρλανδίας θα έχει την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Ανατασιάδης, οποίος πραγματοποιεί

επίσημη επίσκεψη στην χώρα.

Το πρωί, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Άντρη Αναστασιάδη και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας, θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα τύχει επίσημης υποδοχής από τον Πρόεδρο της Ιρλανδίας, Μάικλ Χίγκινς.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Ιρλανδός ομόλογός του θα παρακαθίσουν, στη συνέχεια, σε συνομιλίες με τις αντιπροσωπείες των δύο πλευρών.

Το απόγευμα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα μεταβεί στο Πρωθυπουργικό Γραφείο όπου θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ιρλανδίας, Έντα Κένι, με τον οποίον θα παρακαθίσουν, ακολούθως, σε διευρυμένες συνομιλίες με τα μέλη των αντιπροσωπειών τους.

Θα ακολουθήσουν δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη και του Πρωθυπουργού Κένι στα ΜΜΕ.

Το βράδυ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας θα παρακαθίσουν σε επίσημο δείπνο που θα παραθέσει προς τιμή του ο Πρόεδρος Χίγκινς.

Στην Ιρλανδία, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top