Η Kυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε ότι η Δικαστική Επιτροπή στη συνεδρία της ημερομηνίας 5/4/2016, εξέτασε τις πιο κάτω υποθέσεις και έλαβε τις πιο κάτω αποφάσεις:


111. Καταγγελία του Δ.Σ. και

/ή του Ε.Σ. της Ομοσπονδίας εναντίον του σωματείου ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ για εξύβριση και /ή απόπειρα επιθέσεως των φιλάθλων κατά των διαιτητών στα πλαίσια του αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ που διεξήχθη στις 12/03/2016 στα πλαίσια του πρωταθλήματος U18 Ανδρών «ΟΠΑΠ» για την περίοδο 2015/16.

Απόφαση: Πρόστιμο €300 και €40 έξοδα.

127A. Καταγγελία του Δ.Σ. και /ή του Ε.Σ. της Ομοσπονδίας εναντίον της καλαθοσφαιρίστριας Μ.Καραμοντάνη (Αρ. Δελτίου 10584) του σωματείου ΕΝΑΔ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ για αντιαθλητική συμπεριφορά στα πλαίσια του Τελικού Κυπέλλου Γυναικών U18 μεταξύ των ομάδων ΕΝΑΔ- ΕΘΑ που διεξήχθη στις 26/03/2016 στα πλαίσια του πρωταθλήματος Κυπέλλου Γυναικών U18 για την περίοδο 2015/16.

Απόφαση: Πρόστιμο €150 με αναστολή μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

128. Καταγγελία του Δ.Σ. και /ή του Ε.Σ. της Ομοσπονδίας εναντίον του σωματείου ΕΝΑΔ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ για ρίξιμο αντικειμένων δημιουργία στα πλαίσια του Τελικού Κυπέλλου Γυναικών U18 μεταξύ των ομάδων ΕΝΑΔ- ΕΘΑ που διεξήχθη στις 26/03/2016 στα πλαίσια του πρωταθλήματος Κυπέλλου Γυναικών U18 για την περίοδο 2015/16.

Απόφαση: Πρόστιμο €250 και €20 έξοδα.

129. Καταγγελία του Δ.Σ. και /ή του Ε.Σ. της Ομοσπονδίας εναντίον του καλαθοσφαιριστή P. ENGLISKY (Αρ. Δελτίου 8700) του σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ για εξύβριση του διαιτητή στα πλαίσια του αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ που διεξήχθη στις 28/03/2016 στα πλαίσια του πρωταθλήματος Ανδρών «ΟΠΑΠ» Α’ Κατηγορίας για την περίοδο 2015/16.

Απόφαση: Πρόστιμο €2.000 και αποκλεισμό συμμετοχής δύο μηνών από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

130. Καταγγελία του Δ.Σ. και /ή του Ε.Σ. της Ομοσπονδίας εναντίον του προπονητή σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, κ.Σταύρου Σταύρου για αντιαθλητική συμπεριφορά η οποία είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό του ιατρού του αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ που διεξήχθη στις 30/03/2016 στα πλαίσια του πρωταθλήματος Ανδρών «ΟΠΑΠ» Α’ Κατηγορίας για την περίοδο 2015/16.

Απόφαση: Πρόστιμο €1.000 και τρείς αγωνιστικές αποκλεισμό από τη νέα αγωνιστική περίοδο σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα.

131. Καταγγελία του Δ.Σ. και /ή του Ε.Σ. της Ομοσπονδίας εναντίον του σωματείου ΑΕΛ για δημιουργία συνθηκών που ανάγκασαν του διαιτητές όπως διακόψουν προσωρινά τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ που διεξήχθη στις 30/03/2016 στα πλαίσια του πρωταθλήματος «ΟΠΑΠ» Γυναικών Α’ Κατηγορίας, τελική φάση.

Απόφαση: Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών σε ουδέτερη έδρα με άμεση ισχύ σε σχέση με το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Γυναικών.

132. Καταγγελία του Δ.Σ. και /ή του Ε.Σ. της Ομοσπονδίας εναντίον του σωματείου ΑΕΛ για αντιαθλητική και /ή ανάρμοστη συμπεριφορά των φιλάθλων του η οποία συνίστατο σε επίθεση εναντίον της Γ' διαιτητή στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ που διεξήχθη στις 30/03/2016 στα πλαίσια του πρωταθλήματος «ΟΠΑΠ» Γυναικών Α’ Κατηγορίας, τελική φάση.

Απόφαση: Οι υποθέσεις 131, 132 και 134 έχουν μία ποινή.

133. Καταγγελία του Δ.Σ. και /ή του Ε.Σ. της Ομοσπονδίας εναντίον του σωματείου ΑΕΛ για καταβολή μέρους της αντιμισθίας διαιτητή, ήτοι ποσό €234,00 αντί €274,00, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ που διεξήχθη στις 30/03/2016 στα πλαίσια του πρωταθλήματος «ΟΠΑΠ» Γυναικών Α’ Κατηγορίας, τελική φάση.

Αναστάληκε.

134. Καταγγελία του Δ.Σ. και /ή του Ε.Σ. της Ομοσπονδίας εναντίον του σωματείου ΑΕΛ για αντιαθλητική και /ή ανάρμοστη συμπεριφορά των φιλάθλων του η οποία συνίστατο σε υβριστικά συνθήματα εναντίον της Γ’ διαιτητή στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ που διεξήχθη στις 30/03/2016 στα πλαίσια του πρωταθλήματος «ΟΠΑΠ» Γυναικών Α’ Κατηγορίας, τελική φάση.

Απόφαση: Οι υποθέσεις 131, 132 και 134 έχουν μία ποινή.

135. Καταγγελία του Δ.Σ. και /ή του Ε.Σ. της Ομοσπονδίας εναντίον του παράγοντα του σωματείου ΑΕΛ κ. Κώστα Χριστοδούλου για αντιαθλητική και ανάρμοστη συμπεριφορά στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ που διεξήχθη στις 30/03/2016 στα πλαίσια του πρωταθλήματος «ΟΠΑΠ» Γυναικών Α’ Κατηγορίας, τελική φάση, και η οποία συνίστατο σε είσοδο στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα.

Απόφαση: Τρείς αγωνιστικές αποκλεισμό εισόδου στους αθλητικούς χώρους με άμεση ισχύ και πρόστιμο €500.

136. Καταγγελία του Δ.Σ. και /ή του Ε.Σ. της Ομοσπονδίας εναντίον του σωματείου ΕΝΠ για ανοίκειο /ανάρμοστη και δυσφημιστική ανακοίνωση και /ή ανάρτηση ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα http://www.kerkida.net στρεφόμενη εναντίον της Ομοσπονδίας και εναντίον του Προέδρου και/ ή προσβάλλουν το άθλημα της καλαθόσφαιρας.

Απόφαση: Πρόστιμο €200

Από ιστοσελίδα ΚΟΚ

Περισσότερα ΝΕΑ

 • Στην 1η θέση η Κύπρος στους ΑΜΚΕ στο Στίβο
  Στην 1η θέση η Κύπρος στους ΑΜΚΕ στο Στίβο Την πρώτη θέση εξασφάλισε η Κύπρος στου 2ους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης, που έγιναν το Σάββατο στο Λιχτενστάιν. Σύμφωνα με την ΚΟΕΑΣ, η Κύπρος κατέκτησε 7 πρώτες θέσεις, 4 δεύτερες και 4 τρίτες, ενώ στα αξιοσημείωτα των αγώνων είναι ότι το όριο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών στα 100μ εξασφάλισε η Ολίβια Φωτοπούλου στα 100μ. με επίδοση 11.49. Η επίδοσή της είναι ταυτόχρονα και νέο Παγκύπριο ρεκόρ κάτω των 23 ετών.
 • Η ΟMONOIA στέφθηκε Κυπελλούχος Πετόσφαιρας Ανδρών
  Η ΟMONOIA στέφθηκε Κυπελλούχος Πετόσφαιρας Ανδρών Η ΟMONOIA στέφθηκε Κυπελλούχος Πετόσφαιρας Ανδρών.
 • Λεμέσια 2018 «Κάνε την άσκηση τρόπο ζωής»:Στη Λεμεσό οι Πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες πετοσφαίρισης Λυκείων
  Λεμέσια 2018 «Κάνε την άσκηση τρόπο ζωής»:Στη Λεμεσό οι Πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες πετοσφαίρισης Λυκείων Πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις ετοιμάζονται να προσφέρουν οι Πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες πετοσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας – Κύπρου, που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο των Λεμεσίων 2018, τη Δευτέρα 23 Απριλίου και την Τρίτη 24 Απριλίου στη Λεμεσό. Την Κύπρο θα εκπροσωπήσουν το Λύκειο Πέτρου και Παύλου Λεμεσού στα κορίτσια και το Grammar School, Λεμεσού στα αγόρια, ενώ οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα “Final 4” στα γήπεδα Σπύρος Κυπριανού και Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο στη Λεμεσό. Σε χαιρετιστήριο μήνυμά του ο…
 • Χάλκινοι Παρέλλης και Καουσλίδης στο Gold Coast
  Χάλκινοι Παρέλλης και Καουσλίδης στο Gold Coast Ο Απόστολος Παρέλλης με βολή 63.61μ στον τελικό της δισκοβολίας πήρε το χάλκινο μετάλλιο στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες του Gold Coast, στην Αυστραλία και ανέβηκε στο βάθρο για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση. Είναι ο πρώτος αθλητής στίβου που κατακτάει μετάλλιο σε αυτούς τους Κοινοπολιτειακούς. Παράλληλα, ο 24χρονος Αλέξανδρος Καουσλίδης κατέκτησε το χάλκινο στα 97kg της ελευθέρας πάλης και έγινε ο πρώτος Κύπριος αθλητής που παίρνει Κοινοπολιτειακό μετάλλιο στην πάλη μετά το 1994 και μόλις ο δεύτερος όλων των εποχών.
 • Τέσσερις αγώνες για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, αύριο ο ελληνικός 'εμφύλιος' ΠΑΟ - Ολυμπιακός
  Τέσσερις αγώνες για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, αύριο ο ελληνικός 'εμφύλιος' ΠΑΟ - Ολυμπιακός Τέσσερις αγώνες για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκα διεξάγονται απόψε, με το ελληνικό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στους αυριανούς αγώνες και στον ελληνικό "εμφύλιο" μεταξύ Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού. Στις 19.00 θα γίνει το παιχνίδι ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βαλένθια, ενώ στις 21.05 θα διεξαχθεί ο αγώνας Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ρεάλ Μαδρίτης. Εξάλλου, στις 21.45 θα γίνει ο αγώνας Μιλάνο - Ζαλγκίρις Κάουνας και στις 22.00 το παιχνίδι Μπαρτσελόνα - Αναντολού Εφές.

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

 • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
 • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
 • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top