Νοέμβριος 2014

Τέθηκε σε λειτουργία εδώ και είκοσι ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο αξίας €250.000 υπερσύγχρονος υπολογιστικός τομογράφος που είχε εγκατασταθεί στο Νοσοκομείο.

Τέθηκε σε λειτουργία εδώ και είκοσι ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο αξίας €250.000 υπερσύγχρονος υπολογιστικός τομογράφος που είχε εγκατασταθεί στο Νοσοκομείο.

Ο Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου Σπύρος Γεωργίου ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως η εγκατάσταση του τομογράφου αποτελούσε αίτημα της Διεύθυνσης του Νοσοκομείου για πέντε χρόνια.

Εξέφρασε ικανοποίηση για την εγκατάσταση του τομογράφου, αφού - όπως ανέφερε - προσφέρει πιο σύγχρονη εξυπηρέτηση, και πιο γρήγορη και με βελτιωμένη ποιότητα εξέταση των ασθενών.

Με την εγκατάσταση του, συνέχισε, “μπορούμε να έχουμε πιο γρήγορες και πιο ποιοτικές εξετάσεις, αλλά και να εξυπηρετήσουμε ακόμη περισσότερους ασθενείς”.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργίου, εγκαταστάθηκε επίσης ένα σύστημα αρχειοθέτησης των εξετάσεων στο Ακτινολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, το κόστους του οποίου ανέρχεται στις €130.000, προσθέτοντας πως “αυτή τη στιγμή δηλαδή ψηφιοποιούνται και μηχανογραφούνται όλες αυτές οι ακτινολογικές εξετάσεις”.

Επιπρόσθετα, σημείωσε, στο Ακτινολογικό Τμήμα “εγκαταστήσαμε ένα κινητό ακτινογραφικό σύστημα και ένα νέο υπέρηχο, επίσης μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, που εξυπηρετούν τις συγκεκριμένες εξετάσεις υπερήχων ή ακτινογραφίες, οι οποίες πρέπει να γίνουν επί τόπου”.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top