Δευτέρα, 08 Ιούνιος 2015

Θετικά βλέπει την κάθε καινούρια εξέλιξη που μπορεί να βοηθήσει ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας η Νευρολογική Εταιρεία Κύπρου, διατυπώνοντας ωστόσο επιφυλάξεις για συγκεκριμένο σκεύασμα που ανακοινώθηκε προσφάτως.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Νευρολογικής Εταιρείας, το συγκεκριμένο σκεύασμα δεν αποτελεί φάρμακο, αλλά διατροφικό συμπλήρωμα το οποίο δεν έχει την δυνατότητα να αντικαταστήσει καμία φαρμακευτική θεραπεία την οποία λαμβάνει στο παρόν στάδιο οποιοσδήποτε ασθενής με αυτή την νόσο.

Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η αποτελεσματικότητα του σκευάσματος έχει αναδειχθεί μόνο από μία μελέτη η οποία ήταν μικρής κλίμακας, με μικρό δείγμα ασθενών και επομένως χρειάζονται περαιτέρω μελέτες για επαλήθευση.

Η Νευρολογική Εταιρεία Κύπρου ως επιστημονική εταιρεία, δηλώνει ότι είναι δίπλα στους ασθενείς με νευρολογικές παθήσεις, παρέχοντας τους την κατάλληλη στήριξη και συμβουλεύει τους ασθενείς με σκλήρυνση να αποταθούν στον ιατρό τους για περισσότερες πληροφορίες και καθοδήγηση σχετικά με την καινούργια θεραπεία τους.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top