Φεβρουάριος 2016

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι έχει καθοριστεί ομάδα εμπειρογνωμόνων που θα εργαστούν με εταιρείες προκειμένου να επισπευστούν οι έρευνες για παρασκευή εμβολίου κατά του ιού Ζίκα.

Ο Οργανισμός κάλεσε τους εμπειρογνώμονες και τις εταιρίες να επικοινωνήσουν μαζί του αν έχουν οποιαδήποτε “ελπιδοφόρα σχέδια” στον τομέα αυτό ή δοκιμάζουν κάποια εμβόλια προκειμένου να διασφαλίσει ότι καμία καθυστέρηση δεν θα παρατηρηθεί στο δρόμο για αντιμετώπιση της νέας ασθένειας.

Πολλές εταιρίες βρίσκονται σε πειραματικά στάδια για το εμβόλιο ωστόσο υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες και δεν είναι σίγουρο πότε θα μπορέσουν να το παρασκευάσουν.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top