: Σάββατο, 27 Αύγουστος 2016

Περίπου εξήντα εθελοντές από το ΑΚΕΛ Λευκωσίας- Κερύνειας, και τις Οργανώσεις του Λαϊκού Κινήματος ΕΚΑ, ΕΔΟΝ, ΠΕΟ και ΠΟΓΟ, δημιούργησε σήμερα αντιδιαβρωτικές ζώνες στο δάσος του Τροόδους.

Το Λαϊκό κίνημα ανάλαβε αυτή την πρωτοβουλία για να δημιουργήσει συμβολικά και πρακτικά τις συνθήκες για να επανέρθει το χρώμα και η ζωή στο απέραντο μαύρο που δημιούργησε η πρωτόγνωρη περιβαλλοντική καταστροφή.

Οι εθελοντές έστειλαν το μήνυμα ότι η δουλειά όλων μας μπορεί να κτίσει πάνω στα χαλάσματα της καταστροφής.

Η πρωτοβουλία αυτή ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των δύο δασοπυροσβεστών που τόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους κατά την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά.

Οι πρωτοβουλίες στην περιοχή της Σολιάς θα συνεχιστούν την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου με τη διοργάνωση μεγάλου πολιτιστικού Φεστιβάλ.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top