Δημιουργήθηκε : Τετάρτη, 17 Απρίλιος 2013

Η ΕΔΟΝ Λευκωσίας Κερύνειας και η νεολαία του ΒΚPσε κοινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 16 Απριλίου στην κατεχόμενη Λευκωσία, τίμησαν την μνήμη των Ντερβίς Αλί Καβάζογλου και Κώστα Μισιαούλη!

Στην εκδήλωση διαβάστηκαν ποιήματα και ερμηνεύτηκαν τραγούδια τόσο στην Ελληνική όσο και στην Τούρκικη γλώσσα ενώ έγινε και η προβολή του ντοκιμαντέρ «Με λένε Ειρήνη» στο οποίο συμμετέχουν νέοι και από τις δύο κοινότητες, μέλη της ΕΔΟΝ και της νεολαίας του ΒΚP. Την εκδήλωση χαιρέτησε από πλευράς του ΑΚΕΛ OΓιαννάκης Κολοκασίδης, μέλος του πολιτκού Γραφείου ενώ από πλευρά ΒΚPoΓ.Γ του κόμματος.

Η εκδήλωση έστειλε μηνύματα Ειρήνης και ειρηνικής συμβίωσης Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων ενώ οι νέοι της ΕΔΟΝ και του ΒΚPέδωσαν υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα για επανένωση του νησιού!

To ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στην εκδήλωση: "ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΙΡΗΝΗ"

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top