Δημιουργήθηκε : Σάββατο, 20 Ιούλιος 2013

ΔΗΣΥ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

39 χρόνια από την μεγάλη προδοσία σε βάρος της Κύπρου, με τις πληγές να παραμένουν ανοικτές.

Σαν σήμερα οι ορδές του Αττίλα εισέβαλλαν στην Κύπρο. Τις κερκόπορτες φρόντισαν και τις άνοιξαν μια βδομάδα νωρίτερα η χούντα της Ελλάδας και η φασιστική οργάνωση ΕΟΚΑ Β΄ του Γρίβα με το προδοτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974.

39 χρόνια μετά, στην εξουσία βρίσκεται και πάλιν ο ΔΗΥΣ, το κόμμα που στέγασε και πολιτικοποίησε τους πραξικοπηματίες. Αυτή τη φορά επιχειρεί, με πολιτικές ενέργειες της η κυβέρνηση του Προέδρου Αναστασιάδη, να δικαιώσει το πραξικόπημα. Οι μάσκες έπεσαν και οι στόχοι τους αποκαλύφθηκαν.

*Αφιέρωμα με ιστορικά ντοκουμέντα και αναλύσεις, για τη σημερινή μαύρη επέτειο, στην έντυπη ΓΝΩΜΗ που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

*Το άρθρο προσβάσιμο και για τους Συνδρομητές της ψηφιακής έκδοσης (pdf)της εφημερίδας.

http://www.gnomionline.com.cy/topika/alla-gegonota/1623-pdf-viwer2

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top