Δημιουργήθηκε : Κυριακή, 05 Απρίλιος 2015

Αυστηρή προειδοποίηση από το ΑΚΕΛ προς την κυβέρνηση. Μιλώντας από το βήμα της εκδήλωσης μνήμης και τιμής των ηρωομαρτύρων της Ελληνοτουρκικής Φιλίας και Συνεργασίας Ντερβίς Αλή Καβάζογλου και Κώστα Μισιαούλη, ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού αναφέρθηκε στην αποκλειστική είδηση της εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» για την απόφαση της κυβέρνησης ΔΗΣΥ – Αναστασιάδη για ανέγερση μνημείου για τους πεσόντες καταδρομείς, οι οποίοι την ημέρα εκδήλωσης του προδοτικού πραξικοπήματος του 1974, συμμετείχαν στην επίθεση στο Προεδρικό Μέγαρο που είχε στόχο την δολοφονία του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και την κατάλυση της Δημοκρατίας.

Ανέφερε σχετικά ο Α. Κυπριανού:

«Επειδή γράφτηκε τις τελευταίες ημέρες σε μία εφημερίδα, στη «Γνώμη», συγκεκριμένα, ότι η Κυβέρνηση έχει ήδη αποφασίσει να ανεγείρει μνημείο για εκείνους που επιτέθηκαν ενάντια στο Προεδρικό, θέλω να απαντήσει ξεκάθαρα η Κυβέρνηση κατά πόσο αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα». Και πρόσθεσε:

«Αν όντως αυτά είναι τα σχέδια τους, τους λέμε ότι το ΑΚΕΛ θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να το ματαιώσει. Τους λέμε ότι θα χρησιμοποιήσουμε κάθε νόμιμο τρόπο για να ματαιώσουμε τα σχέδια τους να εξισώσουν εκείνους που επιτέθηκαν ενάντια στην Δημοκρατία με εκείνους που την υπερασπίστηκαν», κατέληξε ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ.

  • Πλήρες ρεπορτάζ για τη νέα πρόκληση της κυβέρνησης ΔΗΣΥ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ στην έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

MNHMEIO PRAKSIKOPHMATIES

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top