Δημιουργήθηκε : Δευτέρα, 20 Ιούλιος 2015

41 χρόνια από την μεγάλη προδοσία σε βάρος της Κύπρου, με τις πληγές να παραμένουν ανοικτές.

Σαν σήμερα οι ορδές του Αττίλα εισέβαλλαν στην Κύπρο. Τις κερκόπορτες φρόντισαν και τις άνοιξαν μια βδομάδα νωρίτερα η χούντα της Ελλάδας και η φασιστική οργάνωση ΕΟΚΑ Β΄ του Γρίβα με το προδοτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974.

41 χρόνια μετά, στην εξουσία βρίσκεται και πάλιν ο ΔΗΣΥ, το κόμμα που στέγασε και πολιτικοποίησε τους πραξικοπηματίες. Αυτή τη φορά επιχειρεί, με πολιτικές ενέργειες της η κυβέρνηση του Προέδρου Αναστασιάδη, να δικαιώσει το πραξικόπημα. Με την κυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥΚ η επίσημη πολιτεία τιμά τους πραξικοπηματίες και εξισώσει την προδοσία με τις δυνάμεις και τους μαχητές που αντιστάθηκαν στην προδοσία.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top