Αύγουστος 2015

Αργά και προσεκτικά προχωρούν οι εργασίες σε χώρο στον κατεχόμενο Άγιο Γεώργιο Κερύνειας για να διαπιστωθεί κατά πόσο εντός του αναποδογυρισμένου οχήματος που ανακαλύφθηκε κατά τις ανασκαφές της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοούμενους (ΔΕΑ) στο συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν αγνοούμενοι, και συγκεκριμένα οι Τ/κ Σεβκέτ Καντίρ και Ιμπραχίμ Νιντάι, οι οποίοι αγνοούνται από το 1963.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της τ/κ εφημερίδας “Γενί Ντουζέν”, με τίτλο “Το αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο..Ακόμα δεν υπάρχουν στοιχεία για αγνοούμενους”, ο βοηθός του Τ/κ μέλους στη ΔΕΑ, Μουράτ Σοϊσάλ, είπε ότι το αυτοκίνητο είναι αναποδογυρισμένο, φαίνονται οι τροχοί αλλά λόγω των πληροφοριών ότι μέσα στο αυτοκίνητο μπορεί να βρίσκονται δύο Τ/κ αγνοούμενοι από το 1963 οι εργασίες προχωρούν με αργούς και προσεκτικούς ρυθμούς.

Είπε ακόμα ότι λόγω της καθυστέρησης στις εργασίες, το όχημα αναμένεται να ρυμουλκηθεί ή την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Αναφέρεται ακόμα ότι οι πληροφορίες που δόθηκαν στη ΔΕΑ κάνουν λόγο για τους Τ/κ αγνοούμενους από το 1963, Σεβκέτ Καντίρ και Ιμπραχίμ Νιντάι.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top