Ιούνιος 2014

Ανακοίνωση του Δήμου Αγλαντζιάς αναφέρει ότι ο Δήμος και το Λαϊκό Θέατρο Αγλαντζιάς, παρουσίασαν στις 18 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο «Το Σκαλί» την κωμική θεατρική παράσταση «Φωνάζει ο Κλέφτης» και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγλαντζιάς, το Λαϊκό Θέατρο τιμήθηκε από το Δήμαρχο Κώστα Κόρτα με τιμητική πλακέτα.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς ανέφερε ότι το Λαϊκό Θέατρο Αγλαντζιάς είναι το αρχαιότερο ερασιτεχνικό θέατρο με ιστορία 55 χρόνων.

Ιδρύθηκε το 1959 στο τότε χωριό Αγλαντζιά από τον Ηλία Αλετρά, έχοντας σαν συνεργάτες του τη γυναίκα του Μαρία Αλετρά και το ζεύγος Α. Κέπερη.

Εδώ και 55 χρόνια, είπε, το Λ.Θ.Α υπηρέτησε με όλες του τις δυνάμεις τον πολιτισμό και προσέφερε καλής ποιότητας θεατρικές παραστάσεις και πέτυχε να εξυψώσει το φρόνημα του λαού μας, ιδιαίτερα μετά από το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή.

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου, ο οποίος έκανε αναφορά στην προσφορά του Λαϊκού Θεάτρου στη μέχρι στιγμής παρουσία του στα καλλιτεχνικά δρώμενα, προσφέροντας τους επίσης τιμητική πλακέτα.

Η Θεατρική παράσταση «Φωνάζει ο Κλέφτης» που ανέβηκε, σε σκηνοθεσία του Ηλία Αλετρά, πρωταγωνίστησαν οι Μαρία Αλετρά, Γιάννης Θεοδότου, Σάββας Κωνσταντίνου, Μαρία Αβρααμίδου, Αντρέας Κεπέρης και Άννα Τσαγγάρη

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top