27 Ιούνιος 2014

-> Θα τον θυμόμαστε ως ένα σεμνό εργάτη της Τέχνης και ως ένα αγωνιστή της ζωής.

To AKEΛ με ανακοίνωση που εξέδωσε εκφράζει την βαθιά θλίψη της ηγεσίας και των στελεχών του Κόμματος για τον χαμό του ηθοποιού Κώστα Παπαμαρκίδη.

«Το ΑΚΕΛ πληροφορήθηκε το θάνατο του διακεκριμένου ηθοποιού του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, Κώστα Παπαμαρκίδη. Ο Κώστας Παπαμαρκίδης ξεχώριζε για το ήθος του, την αγάπη για τους συνανθρώπους του, την ευγένεια και το αμέριστο πάθος του για την Τέχνη της υποκριτικής. Ανιδιοτελής και αγωνιστής πάλεψε από τα νεανικά του χρόνια και μέχρι το τέλος της ζωής του για τις ιδέες του και την κοινωνική δικαιοσύνη. Ο αείμνηστος Παπαμαρκίδης που αναδείχθηκε μέσα από τα σπλάχνα του Λαϊκού Κινήματος, με τις αξέχαστες ερμηνείες του πρόσφερε απλόχερα το γέλιο αλλά και τον προβληματισμό. Γι’ αυτό και ο κυπριακός λαός τον αγάπησε και τον έβαλε βαθιά μεσ’ την καρδιά του. Το ΑΚΕΛ εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στη μεγάλη οικογένεια των ηθοποιών. Θα τον θυμόμαστε ως ένα σεμνό εργάτη της Τέχνης και ως ένα αγωνιστή της ζωής.»

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top