Πέμπτη, 12 Φεβρουάριος 2015

Πανηγυρική αλλά και βροχερή αποδείχθηκε η είσοδος του "Βασιλιά της Μελωδίας τζιαί της Τραουδκιάς" στην πόλη της Λεμεσού, που πραγματοποιήθηκε απόψε στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, έξω από το Διοικητήριο.

Ο νέος Βασιλιάς, που ενσαρκώνει ο διαχρονικός καρναβαλιστής Ανδρέας Βρυωνίδης, πήρε το στέμμα του από τον περσινό "Βασιλιά Μνημόνιο τον Μέγα" (Ντίμη Μαυρόπουλο) και απευθυνόμενος προς τους χιλιάδες Λεμεσιανούς που συγκεντρώθηκαν, είπε πως σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του και τους κάλεσε να διασκεδάσουν στους τρελούς ρυθμούς του καρναβαλιού.

Ακολούθως, ο "Βασιλιάς της Μελωδίας τζιαί της Τραουδκιάς" ανέβηκε στο φωταγωγημένο του άρμα και παρέλασε μαζί με τη συνοδεία του, την ομάδα κανταδόρων της ΕΔΟΝ Λεμεσού, τη χορωδία Μοντέρνοι Καιροί, τη Φιλαρμονική του Δήμου, τις Μαζορέττες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών, την ομάδα κρουστών Batucinio, τις Μαζορέττες Λεμεσού, το Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η παρέλαση κατέληξε στην Πλατεία Ηρώων, όπου πραγματοποιείται ο πρώτος υπαίθριος χορός, με καρναβαλίστικο ξεφάντωμα, χορό και τραγούδι από το συγκρότημα Ritmo Di Carnaval.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top