Σατιρίζοντας τα όσα διαδραματίστηκαν με τις Κυπριακές Αερογραμμές, οι πολίτες παρέδωσαν σήμερα το καρναβαλίστικο άρμα του "Τελλάλη", στο Δήμαρχο Λεμεσού και στο δημοτικό συμβούλιο, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Studio 8 School of Art & Design.

Το άρμα αναπαριστά ένα μαύρο παιδικό καρότσι με φτερά αεροπλάνου και έλικα, στο οποίο τοποθετήθηκε το έμβλημα των Κυπριακών Αερογραμμών και το σλόγκαν "Cyprus Airways Returns" (Οι Κυπριακές Αερογραμμές επιστρέφουν).
Οι πολίτες είχαν το πρωί την ευκαιρία να βοηθήσουν στη διακόσμηση του άρματος του "Τελλάλη", το οποίο θα ηγηθεί της Μεγάλης Καρναβαλίστικης Παρέλασης στις 22 Φεβρουαρίου.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε έκθεση φωτογραφίας καρναβαλίστικων αρμάτων και έργων τέχνης των μαθητών της σχολής, ενώ τους παρευρισκόμενους ψυχαγώγησαν οι Μαζορέτες Λεμεσού και το Ωδείο "Ελικώνας".
Εξάλλου, ο Δήμαρχος Λεμεσού τίμησε για την προσφορά τους στο Λεμεσιανό Καρναβάλι, τους αείμνηστους Κώστα Μαυρογένη, Γιώργο Γιωργαλλέτο και Ευάγγελο Βανέλλη.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top