Αύγουστος 2015

Αρχίζει την Τρίτη το 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αποδήμων Κυπρίων ΠΟΜΑΚ-ΠΣΕΚΑ, με την κήρυξη των εργασιών του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη στις 7 το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία.

Εισαγωγή θα γίνει από τον Διευθυντή Υπηρεσίας Αποδήμων Πρέσβη Λεωνίδα Μαρκίδη και καλωσόρισμα από τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη.

Θα ακολουθήσει χαιρετισμός από τον Επίτροπο Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα Φώτη Φωτίου.

Στη συνέχεια, θα υπάρξουν προσφωνήσεις από τον Πρόεδρο ΠΟΜΑΚ Α. Παπαευριπίδη, τον Πρόεδρο της ΠΣΕΚΑΦίλιπ Κρίστοφερ και την Πρόεδρο της ΝΕΠΟΜΑΚ Αντωνία Σαββίδη.

Θα απευθύνουν επίσης χαιρετισμούς ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Ομήρου και η ΓΔ Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού Μ. Κόκκινου.

Στις 20.30, ο Υπουργός Εξωτερικών θα παραθέσει δεξίωση προς τιμή των συμμετεχόντων στο Συνέδριο.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top