Δημιουργήθηκε : Σάββατο, 09 Ιανουάριος 2016

Μια νέα θεατρική ομάδα, το «Θέατρο Αντίλογος», ετοιμάζεται για την παρθενική εμφάνιση της στο σανίδι στις 29 Ιανουαρίου 2015.Το ρεπερτόριο για το 2016 δίνει και το στίγμα της Ομάδας που ξεκινά με πολλή όρεξη και φιλοδοξίες για την παρέμβαση του στην κυπριακή κοινωνία.

ΑντίΛογος σε κάθε τι αντιαισθητικό. Αυτός είναι ο στόχος αυτός και ο σκοπός της νέας θεατρικής συνέργειας που γεννήθηκε από τη βαθύτερη ανάγκη μια ομάδας καλλιτεχνών με προσδοκίες. Άνθρωποι-καλλιτέχνες που αγωνίζονται να διατηρήσουν τη μαγεία του θεάτρου. Του «ακριβού» θεάτρου. Αυτού που επικοινωνεί στον συν-άνθρωπο αξίες και ιδανικά άφθαρτα στο χρόνο.

*ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑγια το θέμα και το ρεπερτόριο για το 2016 του Θεάτρου «ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ», στην Έντυπη Έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

*Το άρθρο είναιπροσβάσιμο και για τους Συνδρομητές της ψηφιακής έκδοσης (pdf) της εφημερίδας.Για να το διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top