Στη ΓΝΩΜΗ: Αναξιόπιστοι οι ξενοδόχοι! Προειδοποίηση για δυναμικά μέτρα και αποδέσμευση από τον Κώδικα Βιομηχανικών Σχέσεων - Συνέντευξη Λευτέρη Γεωργιάδη

Προειδοποίηση από το συνδικαλιστικό κίνημα για

δυναμικά μέτρα στη ξενοδοχειακή βιομηχανία και αποδέσμευση από τον Κώδικα Βιομηχανικών Σχέσεων. Προτεραιότητα του συνδικαλιστικού κινήματος είναι η εφαρμογή των συλλογικών συμβάσεων, τονίζει μιλώντας στη ΓΝΩΜΗ, ο Γενικός Γραμματέας της Συντεχνίας Υπαλλήλων Ξενοδοχείων και Κέντρων Αναψυχής (ΣΥΞΚΑ) της ΠΕΟ Λευτέρης Γεωργιάδης.

Με την κάλυψη του υπουργείου υπογράφονται προσωπικά συμβόλαια παραβιάζοντας τις πρόνοιες των συμβάσεων, γεγονός που συνιστά υπόσκαψη του συνδικαλιστικού κινήματος από την κυβέρνηση, καταγγέλλει ο Γ.Γ. της ΣΥΞΚΑ – ΠΕΟ και προειδοποιεί ότι εάν συνεχιστεί η τακτική των «ατομικών συμβολαίων» θα αναγκάσουν και το συνδικαλιστικό κίνημα να δηλώσει ότι δεν το δεσμεύει ο Κώδικας Βιομηχανικών Σχέσεων στη ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Περισσότερα για το θέμα, διαβάστε στη νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

  • Η είδηση είναι προσβάσιμη και για τους Συνδρομητές της ψηφιακής έκδοσης (pdf) της εφημερίδας. Για να διαβάσετε την είδηση, πατήστεΕΔΩ

http://www.gnomionline.com.cy/index.php/topika/alla-gegonota/10860-i-gnomi-kai-sto-diadyktio

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top