Τη νέα οργανωτική δομή του Συγκροτήματος, ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα Κύπρου.

Η νέα δομή, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τράπεζα Κύπρου γίνεται «για απλοποίηση και αξιοποίηση συνεργειών μεταξύ των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων».

Οι πιο κάτω Εκτελεστικοί θα αναφέρονται απευθείας στο Διευθύνοντα Σύμβουλο, Τζον Χούρικαν και θα αποτελούν την Εκτελεστική Επιτροπή της Τράπεζας:

Λειτουργικές Δραστηριότητες

Αναπληρωτής Διευθύνοντας Σύμβουλος και

Διευθυντής Διεύθυνσης Λειτουργικών Εργασιών - Χριστάκης Πατσαλίδης

Διευθυντής Διεύθυνσης Διαχείρισης Κινδύνων - Μιχάλης Αθανασίου

Διευθύντρια Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης - Ελίζα Λειβαδιώτου

Επιχειρηματικές Δραστηριότητες

Διευθυντής Διεύθυνσης Λιανικής Τραπεζικής

και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων - Χάρης Πουαγκαρέ

Διευθυντής Διεύθυνσης Μεγάλων Επιχειρήσεων - Πανίκος Νικολάου

Διευθυντής Διεύθυνσης Διεθνών Τραπεζικών

Υπηρεσιών (IBS) και Διαχείρισης Κεφαλαίων

και Χρηματοοικονομικών Συναλλαγών (WBAM) -Λούης Ποχάνης

Εκτελεστικός Πρόεδρος Ασφαλιστικών Εταιρειών- Άριστος Στυλιανού

Διευθύνοντας Σύμβουλος Τράπεζας Κύπρου

Ηνωμένου Βασιλείου (ΗΒ) & Channel Islands – Νικ Φάχι

Διευθυντής Διεύθυνσης Διαχείρισης Ακινήτων

& Απομόχλευσης Διεθνών Δραστηριοτήτων - Μίλτος Μιχαηλάς

Διευθυντής Διεύθυνσης Αναδιάρθρωσης

& Ανάκτησης Χρεών – Νικ Σμιθ

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Διαχείρισης Κινδύνων, Μιχάλης Αθανασίου αναφέρεται απευθείας και στην Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, Σόλωνας Μάτσιας και ο Διευθυντής Διεύθυνσης Εταιρικών Υποθέσεων, Μιχάλης Περσιάνης θα αναφέρονται στον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού θα αναφέρεται λειτουργικά στην Επιτροπή Ανθρώπινου Δυναμικού και Αμοιβών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Εταιρικών Υποθέσεων θα αναφέρεται επίσης και στο Διευθύνοντα Σύμβουλο για θέματα στρατηγικής.

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Συμμόρφωσης, Μάριος Σκανδάλης αναφέρεται στην Επιτροπή Ελέγχου Διοικητικού Συμβουλίου και λειτουργικά στον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου.

Η Γενική Διευθύντρια EuroLife, Άρτεμης Παντελίδου θα αναφέρεται στον Εκτελεστικό Πρόεδρο Ασφαλιστικών Εταιρειών ενώ ο Διευθυντής Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου, Γιώργος Ζορνάς αναφέρεται απευθείας στην Επιτροπή Ελέγχου Διοικητικού Συμβουλίου.

Περισσότερα ΝΕΑ

 • Άντρος Κυπριανού:"Ας μην ελπίζει η Κυβέρνηση Αναστασιάδη ότι θα ξαναγίνουμε θεατές σε φαρσοκωμωδίες" (Video)
  Άντρος Κυπριανού:"Ας μην ελπίζει η Κυβέρνηση Αναστασιάδη ότι θα ξαναγίνουμε θεατές σε φαρσοκωμωδίες" (Video) Tο ξεπούλημα του Συνεργατισμού είναι ένα οικονομικό έγκλημα για το οποίο η Κυβέρνηση Αναστασιάδη φέρει βαρύτατες πολιτικές ευθύνες και χρειάζεται να γίνει ολοκληρωμένη και ανεξάρτητη διερεύνηση για να αποδοθούν πιθανές ποινικές και άλλες ευθύνες, είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού. Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για τις εξελίξεις στον Συνεργατισμό, ο κ. Κυπριανού, ανέφερε ότι στο θέμα που συζητούμε σήμερα αντικατοπτρίζονται με τον πιο ανάγλυφο τρόπο η φιλοσοφία, η νοοτροπία και η τακτική με την οποία πολιτεύονται η…
 • Αισχροκέρδεια στα οπωροκηπευτικά και οι υπηρεσίες του κράτους «υπνώττουν»!
  Αισχροκέρδεια στα οπωροκηπευτικά και οι υπηρεσίες του κράτους «υπνώττουν»! Σε μποϋκοτάζ στα υπερφορολογημένα προϊόντα καλεί η Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής (ΠΕΚΠΟΙΖΩ) αναφέροντας ότι κάποιοι, χωρίς κανένα λόγο και χωρίς καμιά δικαιολογία, "συμφώνησαν εν είδη καρτέλ και χρησιμοποιώντας την προσφιλή τους μέθοδο της αισχροκέρδειας, σε μια βδομάδα μέσα να διπλασιάσουν και να τριπλασιάσουν τις τιμές μιας σειράς τροφίμων που είναι απόλυτα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι".
 • Προβοκατόρικη ενέργεια από την κυβέρνηση σε βάρος του ΑΚΕΛ
  Προβοκατόρικη ενέργεια από την κυβέρνηση σε βάρος του ΑΚΕΛ Έχασε τη ψυχραιμία του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου και στην αδυναμία του να δώσει πειστικές απαντήσεις για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στο Συνεργατισμό με τις ενέργειες της κυβέρνησης για ξεπούλημα του, τα έβαλε με το ΑΚΕΛ. Ισχυρίστηκε ψευδώς συνειδητά και άφησε αιχμές κατά το κόμματος για τη ψιθυρολογία που οδηγεί στην απόσυρση καταθέσεων. Τους ισχυρισμούς Προδρόμου διέψευσε κατηγορηματικά ο ίδιος ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού. Σε δηλώσεις του ο Άντρος Κυπριανού απέρριψε φήμες ότι το ΑΚΕΛ…
 • Στη «ΓΝΩΜΗ»: Χαράτσι στους βιομήχανους – Ο Αναστασιάδης εξοφλεί τα νέα προεκλογικά γραμμάτια του…!
  Στη «ΓΝΩΜΗ»: Χαράτσι στους βιομήχανους – Ο Αναστασιάδης εξοφλεί τα νέα προεκλογικά γραμμάτια του…!  Χαράτσι στους βιομήχανους! Ιδού ποιοι πραγματικά μας κυβερνούν: Το ΚΕΒΕ ανακοινώνει τις κυβερνητικές αποφάσεις (!!!) ευλογώντας τα γένια του! Για τους εργαζόμενους η συνεχίζεται η «οικονομική κρίση» και το… «ταμείον είναι μείον»! Η ηγεσία της ΣΕΚ, αντί συνεννόηση και κοινή δράση με το υπόλοιπο συνδικαλιστικό κίνημα, ανηφόρισε στο Λόφο του Προεδρικού για να προσκυνήσει την κυβέρνηση του κεφαλαίου! Στον ίδιο πάντα ρόλο οι ΣΕΚίτες και στο ίδιο στρατόπεδο με τους μεγαλοεργοδότες * ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το θέμα στην Έντυπη Έκδοση της…
 • ΝΕΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ – Το μεγάλο ρουθούνι μυρίστηκε φυσικό αέριο και κάνει ανακοινώσεις χωρίς τις εταιρείες….!
  ΝΕΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ – Το μεγάλο ρουθούνι μυρίστηκε φυσικό αέριο και κάνει ανακοινώσεις χωρίς τις εταιρείες….!  Οι άνθρωποι έχουν εθιστεί ομαδικά στο ψέμα και την παραπλάνηση. Κατά τον Πρόεδρο του και ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης μη έχοντας οτιδήποτε να ανακοινώσει για το στόχο Καλυψώ στο τεμάχιο 6 της κυπριακής ΑΟΖ, πήγε στο Προεδρικό δήθεν για να ενημερώσει τον Πρόεδρο και κουβάλησε τα κανάλια.

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

 • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
 • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
 • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top