Παρασκευή, 27 Μάιος 2016

Η Υπηρεσία Αφερεγγυότητας ανακοίνωσε σήμερα την έκδοση των πρώτων πέντε διαταγμάτων απαλλαγής οφειλών για δάνεια ύψους μέχρι 25 χιλιάδες ευρώ.

Οι πρώτες πέντε αποφάσεις εκδόθηκαν από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού. Πρόκειται για τις πρώτες από τις συνολικά 40 αιτήσεις που καταχώρησε την περασμένη εβδομάδα η Υπηρεσία Αφερεγγυότητας στα δικαστήρια.

Συνολικά υποβλήθηκαν στην Υπηρεσία 673 αιτήσεις για απαλλαγή οφειλών οι οποίες σύμφωνα με τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Γιώργο Καροτσάκη εκ πρώτης όψεως πληρούν τα κριτήρια.

Ο κ. Καροτσάκης δήλωσε, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης, ότι στόχος της Υπηρεσίας είναι όλες οι υποθέσεις να καταχωρηθούν στα δικαστήρια μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top