Στην Κύπρο βρίσκεται ο Πρωθυπουργός της Εσθονίας Τάαβι Ρούιβας, ο οποίος πραγματοποιεί την πρώτη επίσκεψη Εσθονού Πρωθυπουργού στο νησί.

Τον κ. Ρούιβας υποδέχθηκε αργά το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Στρατιωτικό άγημα απέδωσε τιμές. Μετά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων των δύο χωρών έγινε κατάθεση στεφάνου στον ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ`.

Ο Εσθονός Πρωθυπουργός, επικεφαλής επταμελούς αντιπροσωπείας, θα παρακαθίσει σε διευρυμένες συνομιλίες με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και την κυπριακή αντιπροσωπεία. Στη συνέχεια οι δύο ηγέτες θα υπογράψουν Μνημόνιο Συνεργασίας στον τομέα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Αργότερα θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ και θα ακολουθήσει επίσημο δείπνο προς τιμήν του Πρωθυπουργού της Εσθονίας και της συνοδείας του.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top