Δημιουργήθηκε : Δευτέρα, 11 Απρίλιος 2016

Το ΑΚΕΛ με ανακοίνωση του καλεί τον ΔΗΣΥ και τον Εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Πρόδρομο Προδρόμου, να σταματήσουν να μιλούν για διαστρέβλωση της αλήθειας και να θυμηθούν ποιοι είναι αυτοί που κατά συρροήν δολοφονούν χαρακτήρες:

"Δεν είχαμε καμία πρόθεση να σχολιάσουμε τα όσα είπε ο κ. Προδρόμου στην εκπομπή του ΡΙΚ την Παρασκευή το μεσημέρι αλλά και σήμερα για να δικαιολογηθεί. Υποθέσαμε πως ότι λέχθηκε, λέχθηκε εξαιτίας της έντασης και της πίεσης που ίσως ένιωθε ο ίδιος ο κ. Προδρόμου.

Όμως είναι το λιγότερο προκλητικό να μιλούν ο ΔΗΣΥ και ο κ. Προδρόμου για διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Είναι άλλοι που κατά συρροήν δολοφονούν χαρακτήρες, διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και την ίδια την ιστορία για να προωθήσουν και να επιβάλουν την πολιτική τους.

Ο κ. Προδρόμου σε πολλές περιπτώσεις είναι που χρησιμοποίησε χαρακτηρισμούς ακόμα και απέναντι στο σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Κατά συνέπεια, το λιγότερο που θα ανέμενε κανείς θα ήταν να μην προκαλεί και από πάνω για την απαράδεκτη συμπεριφορά του."

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top