Δημιουργήθηκε : Σάββατο, 16 Απρίλιος 2016

Ερωτηματικά εγείρει το ΑΚΕΛ στην πρώτη του αντίδραση για την έκδοση διατάγματος εναντίον του Βενιζέλου Ζανέττου για την υπόθεση ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης.

Η Αστυνομία μετά την κατάθεση του Διευθυντή της εταιρείας ΕΝVIROPLANT Θεοφάνη Λώλου, εναντίον του οποίου είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε σχέση με την υπόθεση και ακολούθως συνελήφθη, προχώρησε στην έκδοση δυο ενταλμάτων σύλληψης.

Πρόκειται για τους Βενιζέλο Ζαννέτο και Ανδρέα Κοκκινίδη για τον οποίο από τις ανακριτικές αρχές αφέθηκε να διαρρεύσει ο ισχυρισμός ότι ήταν ο μεσολαβητής μεταξύ Βενιζέλου Ζαννέτου και Θεοφάνη Λώλου.

Το ΑΚΕΛ σε ανακοίνωση του σημειώνει ότι δεν έχει καμία ενημέρωση για το λόγο έκδοσης εντάλματος σύλληψης εναντίον του Βενιζέλου Ζαννέττου. Και προσθέτει:

«Αν ο λόγος είναι αυτός που αφήνεται να διαρρεύσει από τις διωκτικές αρχές στα ΜΜΕ, ότι δηλαδή το ΑΚΕΛ πήρε 25 χιλιάδες ευρώ για να εξυπηρετηθεί η εταιρεία την οποία ευνοούσε ο Θανάσης Λώλος, ενημερώνουμε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν πήρε την προσφορά του ΧΥΤΥ Λεμεσού.

»Σημειώνουμε, επίσης, ότι οι δημόσιοι λειτουργοί που συνεργάζονταν με τον Θανάση Λώλο και οι οποίοι είναι σήμερα υπόδικοι για την υπόθεση, απομακρύνθηκαν από τον τότε Υπουργό Εσωτερικών Νεοκλή Συλικιώτη. Διερωτόμαστε, λοιπόν, πού είναι το αδίκημα;»

Αν το ένταλμα, προστίθεται, εκδόθηκε για ισχυριζόμενη εισφορά στο ΑΚΕΛ, τότε διερωτόμαστε αν θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης εναντίον στελεχών άλλων κομμάτων για εισφορές που κατά καιρούς γίνονταν προς όλα τα κόμματα από επιχειρηματίες.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top