Δημιουργήθηκε : Σάββατο, 16 Απρίλιος 2016

Θέμα για τους ανακριτές της υπόθεσης ΧΥΤΑ Πάφου – ΧΥΤΥ Κόσιης και αυτούς που τους καθοδηγούν εγείρει το μέλος της Κ.Γ. του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Νίκος Ιωάννου μετά την έκδοση διατάγματος εναντίον του Βενιζέλου Ζανέττου.

Αναφέρει σχετικά σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebookο Νίκος Ιωάννου:

«Με βάση δημοσιεύματα που διαρρέουν από την κατάθεση Λώλου, ο Βενιζέλος συνελήφθηκε επειδή πήρε εισφορά 25.000 ευρώ από τον Λώλο. Αν αυτά είναι τα πραγματικά γεγονότα τότε υπάρχει σοβαρό ζήτημα για τις ανακριτικές αρχές και αυτούς που τους καθοδηγούν.

Αυτή η κακή πρακτική του παρελθόντος της ανεξέλεγκτης χρηματοδότησης έχει εγκαταλειφθεί από το ΑΚΕΛ από την μέρα ψήφισης της νέας νομοθεσίας για την χρηματοδότηση των κομμάτων το Δεκεμβρη του 2012. Το ΑΚΕΛ είναι συνεπές στη υποχρέωση του αυτή από το 2013 όπως η νομοθεσία ορίζει και δίνει στο Έφορο κομμάτων αλλά και στη δημοσιότητα τις οικονομικές του καταστάσεις.

Καταλήγοντας ο Νίκος Ιωάννου δίνει την ακόλουθη εξήγηση για τη συγκεκριμένη ενέργεια:

«Είναι προφανές ότι τους έχει ενοχλήσει η μεγάλη άνοδος που παρουσιάζει το ΑΚΕΛ το τελευταίο χρονικό διάστημα και επιχειρούν να ανακόψουν αυτή τη δυναμική με τερατουργήματα , ανασκαλίζοντας το παρελθόν . Την ιστορία και την 90 χρόνη προσφορά του ΑΚΕΛ δεν μπορούν να την αγγίξουν».

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top