ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΥΡΑΣ: Εχθρική ενέργεια κατά της Λάρνακας η επιβολή πλαφόν στα διακινούμενα φορτία για το λιμάνι της Λάρνακας

Πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου, συνάντηση μεταξύ του υποψήφιου Δημάρχου

Λάρνακας Ανδρέα Βύρα και μελών της “Συντονιστικής Επιτροπής για την Εμπορική Ανάπτυξη του Λιμανιού Λάρνακας”.

Κατά τη συνάντηση, τα μέλη της Επιτροπής τόνισαν ότι η επιβολή πλαφόν στα διακινούμενα φορτία για το λιμάνι της Λάρνακας, σε συνάρτηση με τη συμφωνία Κυπριακής Δημοκρατίας και ιδιωτών διαχειριστών του λιμανιού Λεμεσού, θα είναι καταστροφική για το λιμάνι της Λάρνακας και κατ' επέκταση για την οικονομία της πόλης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος ΛάρνακαςΑνδρέας Βύρας συμφώνησε πως πρόκειται για εχθρική ενέργεια κατά της Λάρνακας και όσων δραστηριοποιούνται εμπορικά, κι ότι μια τέτοια εξέλιξη πλήττει τόσο όσους δραστηριοποιούνται όσο και την ίδια την πόλη. Ο Ανδρέας Βύρας αναφέρθηκε στην ανάγκη για τουριστική και εμπορική ανάπτυξη του λιμανιού, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τυχόν περιβαλλοντικές επιπτώσεις και στηριγμένοι σε σωστές επιστημονικές μελέτες.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας τόνισε ότι “οφείλουμε να επενδύσουμε στον τουρισμό, αλλά την ίδια στιγμή οφείλουμε και να ενισχύσουμε την εμπορική βιομηχανία και κατ' επέκταση τις εταιρείες που ήδη εργάζονται στο λιμάνι της πόλης μας”.

Κατά τη συνάντηση, τα μέλη της Επιτροπής παρέδωσαν υπόμνημα στον υποψήφιο Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα και συμφώνησαν όπως συνεχιστεί ο διάλογος με στόχο την εξεύρεση λύσεων προς όφελος της πόλης της Λάρνακας.

Η χθεσινή συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα ήταν η πρώτη από μια σειρά συναντήσεων με συνδέσμους, επιτροπές, οργανώσεις, ομάδες, αλλά και κατοίκους της πόλης του Ζήνωνα, έτσι ώστε να ληφθούν υπόψη σημαντικά, αλλά και καθημερινά προβλήματα, που αντιμετωπίζει σήμερα η πόλη με στόχο τη σωστή επίλυση τους.

Περισσότερα ΝΕΑ

 • Ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε όγκο και παλμό η Μεγάλη Πορεία Ειρήνης στο Ακρωτήρι
  Ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε όγκο και παλμό η Μεγάλη Πορεία Ειρήνης στο Ακρωτήρι Στην ιστορία του κινήματος ειρήνης, ως μια από τις μεγαλύτερες σε συμμετοχή πέρασε η σημερινή, 8η Παγκύπρια Πορεία Ειρήνης που οργάνωσε το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης, προς τις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου, αξιώνοντας την απομάκρυνσή τους από το νησί και την επικράτηση της Ειρήνης στην Κύπρο και σε όλο τον κόσμο.
 • ΠΣΕ: Όλα έτοιμα για τη Μεγάλη Πορεία Ειρήνης – ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ
  ΠΣΕ: Όλα έτοιμα για τη Μεγάλη Πορεία Ειρήνης – ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ «Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος δεν θα πάψεις ούτε στιγμή ν’ αγωνίζεσαι για την ειρήνη και για το δίκαιο» έλεγε ο ποιητής Τάσος Λειβαδίτης. Ήρθε η ώρα ως κυπριακός λαός να να στείλουμε ισχυρό μήνυμα σε αυτούς που αιματοκυλούν τους λαούς. Ήρθε η ώρα να απαιτήσουμε να τερματιστούν όλοι οι πόλεμοι, να βροντοφωνάξουμε ενάντια στη σφαγή και τους πνιγμούς αθώων παιδιών και γυναικών, ενάντια στον ξεριζωμό εκατομμυρίων ανθρώπων. Ήρθε η ώρα όλοι μαζί να πορευτούμε στο δρόμο της ειρήνης, την…
 • Πώς οι πρόωρες εκλογές της Τουρκίας επηρεάζουν τις κατεχόμενες περιοχές στην Κύπρο
  Πώς οι πρόωρες εκλογές της Τουρκίας επηρεάζουν τις κατεχόμενες περιοχές στην Κύπρο Οι εγγεγραμμένοι Τούρκοι ψηφοφόροι στα κατεχόμενα που μπορούν να ψηφίσουν στις πρόωρες εκλογές στην Τουρκία της 24ης Ιουνίου είναι 105.000, σύμφωνα με τον επικεφαλής του παραρτήματος του ΑΚΡ στα κατεχόμενα, Μεχμέτ Ντεμιρτζί.
 • Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι, Λαέ, λαέ αντίσταση ξανά!
  Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι, Λαέ, λαέ αντίσταση ξανά!  Το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης πραγματοποίησε αργά το απόγευμα της Δευτέρας, έξω από την αμερικανική πρεσβεία στη Λευκωσία, εκδήλωση διαμαρτυρίας και καταδίκης των αεροπορικών επιθέσεων στη Συρία, καλώντας τη διεθνή κοινότητα να ενεργήσει άμεσα με τρόπο μέσα από τον οποίο το Συριακό θα επιλυθεί με πολιτικά μέσα και απαιτώντας σεβασμό του διεθνούς δικαίου και του καταστατικού χάρτη του ΟΗΕ.
 • ΠΣΕ: Αντιπολεμική εκδήλωση για τη Συρία έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία
  ΠΣΕ: Αντιπολεμική εκδήλωση για τη Συρία έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία Το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης (ΠΣΕ) καλεί τον κάθε φιλειρηνιστή κάτοικο Κύπρου, όπως δώσει το παρών του στην Αντιπολεμική εκδήλωση για τη Συρία που διοργανώνει το ΠΣΕ τη Δευτέρα, 16 Απριλίου, ώρα 18:00 μμ έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία στη Λευκωσία.

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

 • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
 • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
 • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top