Παρασκευή, 08 Απρίλιος 2016

Την υποστήριξη της Γαλλίας στην επανένωση της Κύπρου επαναβεβαίωσε ο Υπουργός Εξωτερικών και Διεθνούς Ανάπτυξης της χώρας Jean-MarcAyrault σε συνάντηση που είχε σήμερα στο Παρίσι με τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών, οι δυο Υπουργοί συζήτησαν για την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων των δυο χωρών καθώς επίσης ευρωπαϊκά και περιφερειακά θέματα, περιλαμβανομένων της προσφυγικής κρίσης και της διένεξης στη Συρία.

Επίσης συζήτησαν για τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό και ο Γάλλος ΥΠΕΞ επαναβεβαίωσε τη στήριξη της Γαλλίας στην επανένωση του νησιού, όπως αναφέρεται.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top