Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας με σημερινή ανακοίνωση καταδίκασε «μετά βδελυγμίας τη νέα πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας τη 14η Ιουλίου, μέρα Εθνικής Επετείου».

«Είναι τραγικό το γεγονός ότι τα θύματα αυτής της αποτροπιαστικής ενέργειας κτυπήθηκαν ενώ τιμούσαν τις δημοκρατικές αρχές και αξίες, οι οποίες κατέστησαν τη Γαλλία παγκόσμιο εμπνευστή», αναφέρεται.

Εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων, την κυβέρνηση και το γαλλικό λαό, το ΥΠΕΞ σημειώνει πως «η Κύπρος θα συνεχίσει να συμπαρίσταται στο γαλλικό λαό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και να στηρίζει τη Γαλλία στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας».

Καταλήγοντας, το ΥΠΕΞ τονίζει ότι «η Κυπριακή Δημοκρατία καταδικάζει για ακόμη μια φορά την τρομοκρατία σε όλες τις μορφές της και καλεί όλους σε μια σύμπραξη δυνάμεων για την καταπολέμηση αυτής της μάστιγας και τον τερματισμό τέτοιου είδους ειδεχθών εγκλημάτων».

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top