Δημιουργήθηκε : Πέμπτη, 08 Σεπτέμβριος 2016

Η ενίσχυση των διμερών σχέσεων Κύπρου – Ιορδανίας καθώς και οι εξελίξεις στην περιοχή θα είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων που θα έχει σήμερα στη Λευκωσία ο Βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β`.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο Βασιλιάς της Ιορδανίας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο για σύντομη επίσκεψη, θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρακαθίσει σε κατ` ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Βασιλιάς της Ιορδανίας θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας με τα μέλη των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Στην κυπριακή αντιπροσωπεία θα συμμετέχουν οι Υπουργοί Ενέργειας και Άμυνας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Το Βασιλιά θα συνοδεύουν ο Πρωθυπουργός της Ιορδανίας, ο Υπουργός Εξωτερικών της χώρας και άλλοι παράγοντες.

Με ανακοίνωσή της η Αστυνομία ενημερώνει ότι θα ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας και γι' αυτό και θα υπάρξουν κατά διαστήματα αποκοπές δρόμων τόσο στην επαρχία Λάρνακας, όσο και στην επαρχία Λευκωσίας.

Η Αστυνομία παρακαλεί το κοινό όπως ακολουθεί τις οδηγίες των μελών της και επιδείξει τη δέουσα υπομονή.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top