Δευτέρα, 12 Σεπτέμβριος 2016

To Κυπριακό, οι διμερείς σχέσεις, το θέμα της ενέργειας και το προσφυγικό σε συνάρτηση με τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή ήταν τα θέματα στα οποία εστίασαν κατά τις συνομιλίες που είχαν σήμερα ο Κύπριος Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης και ο Ιταλός ομόλογος του Πάολο Τζεντιλόνι.

Κασουλίδης και Τζεντιλόνι συναντήθηκαν στο Υπουργείο Εξωτερικών στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κύπρο ο Ιταλός Υπουργός ΕΞωτερικών.

Στις δηλώσεις που ακολούθησαν ο κ. Τζεντιλόνι είπε ότι ενημερώθηκε σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στο Κυπριακό, επισημαίνοντας μάλιστα πως θα συζητήσει το θέμα και κατά την επικείμενη επίσκεψη του στην Τουρκία.

Και οι δύο χαιρέτισαν τη συμφωνία Κέρι – Λαβρόφ στη Γενεύη σε ό,τι αφορά τη Συρία και ευχήθηκαν όπως εφαρμοστεί η κατάπαυση του πυρός έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος για μια πολιτική διευθέτηση στη χώρα.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top