Στο χειρότερο σημείο μετά την είσοδό του στον Λευκό Οίκο, φαίνεται πως βρίσκεται η δημοτικότητα του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση των ABC/Washington Post, το 60% των ερωτηθέντων δηλώνει πω δεν εγκρίνει την πολιτική του.

Δύο μήνες πριν από τις (ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ίδιο) ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ, ο Αμερικανός πρόεδρος φαίνεται να έχει δυσαρεστήσει ένα μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων του. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ένα 53% δηλώνει ότι αντιτίθεται έντονα στον τρόπο διακυβέρνησής του.

Αντίθετα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της έρευνας, η πλειοψηφία τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής της έρευνας του ειδικού ανακριτή Ρόμπερτ Μιούλερ σχετικά με τη ρωσική ανάμειξη στις εκλογές του 2016.

Την ίδια στιγμή, μόλις ένα 36% από εκείνους οι οποίοι συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι εγκρίνουν το έργο του Αμερικανού προέδρου.

 

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top