Στη σύλληψη δυο 18χρονων γυναικών, σε σχέση με υποθέσεις κλοπών από ανυποψίαστους πολίτες, προχώρησε η Αστυνομία, στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 14:45 χθες, ιδιοκτήτης καταστήματος πώλησης ειδών ένδυσης, κατά την τακτοποίηση ρούχων σε ράφια, εντόπισε ένα πορτοφόλι, το οποίο ήταν άδειο και τυλιγμένο σε φούτερ.

Αφού ενημερώθηκε η Αστυνομία και έγιναν εξετάσεις, προέκυψε μαρτυρία εναντίον των δύο 18χρονων, οι οποίες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων.  

Ανακρινόμενες οι δύο γυναίκες φέρεται να παραδέχθηκαν ότι έκλεψαν από το συγκεκριμένο πορτοφόλι το χρηματικό ποσό των €230 καθώς και τη διάπραξη άλλων δύο υποθέσεων κλοπών πορτοφολιών, από όπου κλάπηκε το ποσό των €200 και €500 αντίστοιχα.

Οι ύποπτες τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top