Στη σύλληψη δύο νεαρών προσώπων  προέβη λίγο μετά τις επτά το πρωί η αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, έπειτα από καταδίωξη και ρίψη πυροβολισμών στη δυτική Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο νεαροί επέβαιναν αυτοκινήτου το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο από περίπολο του ΟΠΕ που βρισκόταν περιπολία στο Ζακάκι. Στη θέα του ύποπτου αυτοκινήτου, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός όμως ανέπτυξε ταχύτητα.  Το αυτοκίνητο καταδιώχθηκε από τα περιπολικά της αστυνομίας στους δρόμους της δυτικής Λεμεσού.  Παρά το γεγονός ότι εναντίον του οχήματος ρίχθηκαν προειδοποιητικοί πυροβολισμοί στον αέρα, εντούτοις ο οδηγός συνέχισε την πορεία του.

Τελικά το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε από περίπολα της αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων στο Τραχώνι.  Οι δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο έχουν οδηγηθεί στην αστυνομία Ακρωτηρίου και εναντίον τους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης. Παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες σε υποστατικά που τους ανήκουν αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άτομα που έχουν απασχολήσει επανειλημμένα την αστυνομία.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top