44 χρόνια από την μεγάλη προδοσία σε βάρος της Κύπρου, με τις πληγές να παραμένουν ανοικτές.

Σαν σήμερα οι ορδές του Αττίλα εισέβαλλαν στην Κύπρο. Τις κερκόπορτες φρόντισαν και τις άνοιξαν μια βδομάδα νωρίτερα η χούντα της Ελλάδας και η φασιστική οργάνωση ΕΟΚΑ Β΄ του Γρίβα με το προδοτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974.

44 χρόνια μετά, στην εξουσία βρίσκεται ο ΔΗΣΥ,  το κόμμα που στέγασε και πολιτικοποίησε τους πραξικοπηματίες. Με πολιτικές ενέργειες της η κυβέρνηση του Προέδρου Αναστασιάδη, συνεχίζει την προσπάθεια δικαίωσης του πραξικοπήματος. Με την κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ η επίσημη πολιτεία τιμά τους πραξικοπηματίες και εξισώσει την προδοσία με τις δυνάμεις και τους μαχητές που αντιστάθηκαν στην προδοσία.

*ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το θέμα στην  Έντυπη Έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας  «ΓΝΩΜΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

*Το άρθρο είναι προσβάσιμο και  για τους Συνδρομητές της ψηφιακής έκδοσης (pdf) της  εφημερίδας. Για να το διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ

http://gnomionline.com.cy/index.php/component/k2/item/8084-gnomi-online

 

 

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top