Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου δήλωσε σήμερα ότι η σύζυγος και η πεθερά του έγιναν μέτοχοι στην εταιρεία Logicom από το 2008 μέχρι το 2011, και κατέχουν μέχρι σήμερα το 2 τοις χιλίοις του μετοχικού κεφαλαίου της συγκεκριμένης εταιρείας.

 Ο κ. Νεοφύτου αναφέρθηκε στο θέμα κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, που συνεχίζει τη συζήτηση για το πλαίσιο διαχείρισης των μη εξυπηρετούμενων δανείων που θα τεθεί ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής μεθαύριο Κυριακή.

 «Η σύζυγος μου το 2008 απέκτησε 11,000 μετοχές στη Logicom που έχει ένα μετοχικό κεφάλαιο 74 εκατ. Από το 2008 μέχρι το 2011 η πεθερά μου απέκτησε άλλες 142,000 μετοχές από το σύνολο των 74 και πλέον εκατομμυρίων. Δηλαδή γύρω στο 2 τοις χιλίοις. Η εταιρεία Logicom άρχισε να γίνεται μέτοχος στη Δήμητρα Επενδυτική ένα χρόνο αργότερα, το 2012. Έκτοτε ούτε η σύζυγός μου, ούτε η πεθερά μου έχουν αποκτήσει οποιαδήποτε μετοχή» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών.

 Ανέφερε ακόμα ότι ο ίδιος έχει δάνεια στο Συνεργατισμό και είναι και εγγυητής στο Συνεργατισμό, «αλλά οποιεσδήποτε αλλαγές γίνουν για τους εγγυητές για μένα ισχύουν οι νόμοι πριν από την επιπρόσθετη προστασία που θα παραχωρηθεί με εισηγήσεις συναδέλφων των άλλων κομμάτων».

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top